sv  no  en  

Denne annonce er ikke længere aktiv. Se vores aktuelle job/freelance annoncer på job og opgaver eller gå til forsiden.

Prevas søger erfaren Hardwaredesigner til afdelingen i Aarhus

Vi oplever stigende efterspørgsel og søger derfor en hardwaredesigner med bred erfaring og flair for projektledelse. Du skal være rutineret indenfor analytisk elektronikudvikling, herunder analog og digital hardware samt relevante standarder og normer på området, ligesom du skal have gode evner for rollen som projektleder indenfor elektronikudvikling. Vi lægger vægt på at du er fagligt velfunderet, en selvstændige holdspiller og har fokus på værdiskabelse.
 
Fagligt velfunderet: Vi løser et meget bredt spektrum af opgaver for kunder som Vestas, Grundfos samt mange flere, og det er derfor afgørende, at du er hurtig til at sætte dig ind i nye teknologier, og har gode evner for at tænke struktureret og løsningsorienteret - også hvis kravene ikke ligger fast fra start. Stærke kompetencer indenfor hardwaredesign er en forudsætning — vi forventer at du har adskillige års bred praktisk erfaring — og du skal kunne indgå i dialog med kunden om at træffe de optimale designvalg. Desuden skal du evne at omsætte gode designvalg til gode projekter, gennem fokus på solide løsninger og effektiv udvikling. Et job hos Prevas vil give dig mulighed for at udnytte og udbygge din erfaring indenfor en lang række forskellige teknologier og platforme.

Selvstændig holdspiller: Afhængigt af den konkrete opgave arbejder vi enten selvstændigt eller i teams, og du skal derfor både kunne finde løsninger på egen hånd, og samarbejde med andre om i fællesskab at finde de bedste systemløsninger. Alle ansatte hos Prevas forventes i høj grad at tage ansvar for eget arbejde, men det er desuden afgørende, at du evner at motivere og skabe resultater gennem andre, samt arbejder proaktivt og med fokus på at vælge de rigtige løsninger fra starten. Vi tror på, at en uformel arbejdsform med stort individuelt ansvar er den unikke styrke, som også fremover skal sikre vores konkurrenceevne, og regner med at du deler vores opfattelse.

Værdiskabende: Det er vigtigt, at du har gode evner for konsekvent at målrette din egen og dine kollegers arbejdsindsats mod de områder, der skaber mest værdi for vore kunder. Til gengæld vil resultatet af dine anstrengelser være synligt helt frem til bundlinjen.
 
Vi søger en Hardwaredesigner som:

  • har adskillige års bred erfaring indenfor hardwaredesign
  • har gode evner for (og gerne praktisk erfaring med) projektledelse
  • trives godt med udfordringer og er hurtig til at sætte sig ind i nyt
  • er i stand til at omsætte teoretisk viden til innovative, stabile løsninger
  • tager ansvar for eget arbejde og det samlede projekt, og har fokus på værdiskabelse
  • kan arbejde proaktivt, såvel selvstændigt som gennem andre

Hos Prevas får du:

  • en uformel virksomhedskultur med stor mulighed for indflydelse på beslutninger
  • dygtige og engagerede kollegaer som alle brænder for udvikling og innovation
  • gode muligheder for personlig udvikling og styrkelse af kompetencer indenfor projektledelse med nogle af branchens mest spændende og udfordrende udviklingsprojekter
  • attraktive rammer og vilkår under ansættelsen

Er det dig vi leder efter, og vil du være med til at udbygge vores position som Nordens førende og mest innovative udviklingshus, så send din ansøgning og CV via e-mail til job@prevas.dk.
Vil du vide mere så kontakt Regional Manager Søren W. Mathiasen på tlf.: +45 20 99 76 01, eller læs mere om Prevas på www.prevas.dk.

Ønskes yderligere information, kontakt venligst
Søren W. Mathiasen, Regional Manager, job@prevas.dk

Produkt log ind
Prevas

Med spidskompetence inden
for indlejrede systemer og
industriel IT bidrager Prevas
med innovative løsninger,
der skaber vækst

info@prevas.dk

Kundeservice