sv  no  en  

dk en sv no
Håndtering af produkternes livscyklus

Håndtering af produkternes livscyklus

For at kunne tilbyde en omkostningseffektiv løsning til håndtering af produkternes livscyklus skal man have licenser, udviklingsmiljøer, et erfarent team og en effektiv fremgangsmåde. Man kan sagtens ændre layoutet på et printkort uden at have ekspertviden, men det er en kunst at se det ud fra et designmæssigt perspektiv.

Det tager tid at få denne erfaring, og netop denne erfaring er en af årsagerne til vores succes. Det er lige meget, om produktet er konstrueret af os eller af kunden – vores kompetencer inden for produktudvikling gør, at vi har forstand på problemstillingen.

Vores ingeniører har en grundig forståelse af sammenhængen mellem produktudvikling og produktion. Lad os fortælle dig mere om vores support- og vedligeholdelsestjenester og vise dig de gode tilbud i vores unikke forretningsmodel og ikke mindst vores referencer.

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind