language arrow_drop_down
SE NO EN
share

Fremstillingsindustrien

At overholde regler og myndighedskrav, sænke omkostningerne, at bibeholde et højt afkast og en høj kvalitet er fokusområder for fremstillingsindustrien.

I fremstillingsindustrien gennemgår ovenstående områder konstant forandringer, f.eks. på grund af årlige produktforbedringer, ændrede standarder, voksende markeder og revolutionerende teknologier. I elektronikbranchen er der eksempelvis sket en løbende forandringer af love og forordninger (f.eks. EU-direktiv 2011/65/EF – RoHS-bekendtgørelsen), hvilket har haft stor indvirkning på branchen og dermed skabt behov for produktudvikling. Eksempler på nøgleværdier i fremstillingsindustrien er overholdelse af lovgivningen, produktivitet og bedre arbejdsforhold.

Vi er en erfaren leverandør af løsninger til fremstillingsindustrien, og har 30 års erfaring i at støtte vores kunder, både når det gælder udvikling af indlejrede systemer og testsystemer på fabriksgulvet. I løbet af denne tid har Prevas leveret løsninger til produktionslogistik, sporbarhed og produktionstestudstyr til mange forskellige brancher, eksempelvis til leverandører af medicinsk udstyr, maskiner og værktøj, samt til bilindustrien.

Prevas tilbyder produktudviklingsservices og -løsninger til hele fremstillingsindustrien. I dag er de primære områder services og løsninger inden for reducering af produktionsomkostninger, produktfornyelse, design af testsystemer og rådgivning om lovgivning.

Giv os gerne flere udfordringer

Siden starten i 1985 har vi løst titusindvis af udfordringer sammen med vores kunder – inden for de fleste brancher.

Læs mere om vores services

Læs mere om muligheder, vi har set og realiseret

Kontakt os

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel +45 20 99 76 01

E-post

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • Force Technology

  Realisering af avanceret industriel scanning

 • Thin Film Electronics

  Boost af EAS-kapacitorers produktionsmængder

 • Robotize

  Logistikløsning til intelligente fabrikker

 • Sandvik Mining

  SANDVIK MINING SATSER PÅ AUTOMATISERING

Hvad er din tekniske udfordring?

Kontakt os

Følg os på de sociale medier!

Vær en del af samtalen.