sv  no  en  

FPGA begynderkursus - nyt hold

Kurset giver alle de nødvendige værktøjer til at gøre jeres første FPGA design en succes lige fra starten.

Datoer:
København: 3/5-2011

Fra grunden
Der startes fra grunden for dem som absolut ingen erfaring har, ved at give et hurtigt indblik i hvad en FPGA er. I kurset vil vi gennemgå hvert eneste nødvendige skridt i designprocessen af et kvalitets FPGA system.

Alternativ til micro-processorer
Du vil se at FPGA´er ikke længere kun er et "programmable gate array" men et seriøst alternativ til blandt andet konventionelle micro-processorer, som tilbyder meget mere end bare gates. Som du vil opleve på kurset, er de nyeste FPGA´er på markedet idag blevet meget billigere og har større kapacitet, med et markant lavere strøm forbrug. Det har åbnet op for en helt ny række af applikationer, som FPGA´er traditionelt ikke har været egnede til. 

Softcore processorer
I sidste del af kurset vil du lære om de nyeste softcore processorer tilpassede til FPGA´er, og hvilke fordele de giver. Efter hvert step vil du have mulighed for selv ved hands-on øvelser at prøve de nyeste FPGA udviklings værktøjer af.Inkluderet i kurset er et FPGA udviklingsboard (SP601) baseret på den nyeste fpga serie fra Xilinx Spartan 6. 
Pris på kurset er 5.500,- for begge dage

Digital system design og simulering (valgfri tredie dag)
I forlængelse af kurset tilbyder vi en tredie dag hvor du kan lære lidt mere om designprocessen af dine egne nye FPGA cores. Her kommer vi ind på emner som bus-interfaces, tilstands-maskiner, pipelines, etc. På denne ekstra dag vil være øvelser med VHDL simulering, som gør det muligt at designe komplekse systemer, og ikke mindst verificere at de virker. Til sidst verificeres det nye design på selve FPGA´en ved hjælp af en on-chip logikanalysator.

Prisen på den ekstra dag er 2000,- (kun i forlængelse af 2 dages kurset)

Ønskes yderligere information, kontakt venligst Prevas: info@prevas.dk

Produkt log ind
Prevas

Med spidskompetence inden
for indlejrede systemer og
industriel IT bidrager Prevas
med innovative løsninger,
der skaber vækst

info@prevas.dk

Kundeservice