sv  no  en  

dk en sv no
Forsvarsindustrien

Forsvarsindustrien

Forsvarsindustrien forsyner det globale marked med verdensførende produkter, løsninger og ydelser. Et af fokusområderne er kontinuerligt at forbedre, udvikle og tilpasse ny teknik, for at tilgodese kundernes behov og overholde de lovfæstede krav i forskellige militære standarder. 

Prevas har stor erfaring som nøgleleverandør til forsvarsindustrien, viden om militære standarder og høj kvalitetsbevidsthed, samt en bred teknisk kompetence inden for indlejrede systemer. Dette har gjort os til en foretrukken leverandør for vores kunder inden for området. 

Prevas tilbyder løsninger og services, som hjælper forsvarsindustrien med at øge produktiviteten inden for forskning og udvikling og med at implementere nye, innovative teknologier. Vi har erfaring fra mange områder, såsom maritime systemer, styresystemer til fly, helikoptere, radarsystemer, førerløse fly, non-flying displaysystemer, simulatorer, skrogkonstruktioner, akustik m.m. 

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind