sv  no  en  

dk en sv no
 Forretningsløsninger Prevas

Forretningsløsninger

Den øgede globale konkurrence gør, at flere beslutninger skal træffes hurtigere baseret på fakta. Man skal vide, hvad der foregår på alle niveauer af virksomheden, lige fra fabriksgulvet til direktionsgangen – i realtid. Prevas har løsningen til alle niveauer, og vores forretningsløsninger tilbyder veldokumenterede resultater inden for analyse af forretningsinformationer (business intelligence), styring af anlægsaktiver (asset management) og styring af forsyningskæden (supply chain management).

Håndtering af forretningsinformationer (Business Intelligence, BI)

For at forblive produktiv i et komplekst og omskifteligt erhvervsmiljø har beslutningstagerne brug for tydelige oplysninger om, hvordan virksomheden klarer sig. Beslutninger træffes i realtid, og derfor skal oplysningerne altid være opdaterede. Prevas har softwareløsninger, som indsamler og præsenterer produktionsrelaterede forretningsoplysninger fra mange forskellige kilder. Læs mere her.

Vedligeholdelsessystemer (Enterprise Asset Management, EAM)

For at forblive konkurrencedygtige skal produktionsvirksomheder kunne styre deres anlægsaktiver fornuftigt. I procesindustrien er anlægsaktiverne og driftseffektiviteten afgørende for det økonomiske udbytte og dermed virksomhedens succes. I forbindelse med ordrespecifik fremstilling er anlægsaktivernes pålidelighed og tilgængelighed afgørende for produktiviteten. Læs mere her.

Logistik (Supply Chain Management, SCM)

Konkurrencedygtige virksomheder har brug for, at arbejdsprocesserne og IT-systemerne er integreret og forbundet på en effektiv måde. Ikke bare internt, men også med kunder og leverandører. Prevas har lang erfaring med integration af forskellige typer af systemer. Resultatet er en problemfri og effektiv overførsel af informationer på tværs af forskellige systemtyper og arbejdsprocesser. Læs mere her.

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind