sv  no  en  

dk en sv no

FiltEr:

MES, Dentsply referenceprojekt

Etikethåndteringssystem for lavere tidsforbrug

Kunde:

Dentsply

Dentsply (fd Astra Tech) udvikler, producerer og markedsfører dentale implantater og avanceret medicinsk udstyr til urologi og kirurgi. Selskabet er i vækst, og er i dag repræsenteret over hele verden. For et nyskabende selskab med et teknisk avanceret produktionsanlæg, stilles der høje krav til sporbarhed og sikkerhed.

Opgave: Etikethåndteringssystem.

Kort version
Dentsply havde behov for et GMP-bevist (Good Manufacturing Practice) etikethåndteringssystem der reducerede tidsforbruget fra design til udskriving af etiketterne. Man ønskede et valideret system hvor arbejdet udføres efter en tydelig process.

Løsning
Prevas´ produkt Snitcher Medical støtter hele etiketteringsprosessen. Produktet håndterer design, verstionskontrol, vurdering, godkendelse og udskrift af etiketter, med sporbarhed gennem hele kæden. På vigtige stadier bruges elektronisk signering og e-post for at reducere manuel håndtering og papirbrug.

Fordele
Sparer tid og reducerer risikoen for manuelle fejl.

Ønsker du at få mere at vide om dette projekt eller finde ud af, hvad Prevas kan gøre for dig, skal du kontakte:

KONTAKT OS

Peter Johansson, e-mail

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind