sv  no  en  

dk en sv no
Enterprise Asset Management Prevas

Enterprise Asset Management, EAM

Prevas hjælper kunderne med at øge rentabiliteten ved hjælp af Enterprise Asset Management (EAM) og professionel vedligeholdelse.

Prevas er en førende leverandør af EAM i Norden og har leveret adskillige løsninger til flere forskellige forretningsområder. Det er vores mål at arbejde tæt sammen med vores kunder for hele tiden at forbedre forvaltningen af deres aktiver og opnå en bedre anlægsproduktivitet.

Vores løsninger kan implementeres med foruddefinerede konfigurationer, som er baseret på bedste praksis. Det betyder, at du kan komme hurtigt i gang.

Løsningerne gør det også muligt at bruge kundespecifikke konfigurationer, som passer til dine særlige behov. 

Processen måles, og nøgletal og rapporter hjælper dig med at træffe de rette beslutninger på din vej mod målet. Enkelhed og brugervenlighed er afgørende faktorer for, om løsningen skaber den værdi og de forbedringer, som vi og vores kunder ønsker.

Et moderne, internetbaseret vedligeholdelsessystem som Infor EAM har den fornødne teknologi og fleksibilitet til at understøtte de processer og det workflow, som kunderne efterspørger. For at skabe mest mulig værdi skal systemet være let og omkostningseffektivt at opdatere, og det skal være let at ændre workflowet eller funktionaliteten i takt med den løbende udvikling. Vi kan gøre dette uden at ændre produktets kildekode, hvilket betyder færre omkostninger.  

En samarbejdspartner for fremtiden

Vi tilbyder løsninger, som er skræddersyet til dine behov, og vi skaber langvarige kunderelationer, som er til fordel for begge parter. Prevas er Infor Channel Partner, certificeret Microsoft Solutions Partner og Oracle Gold Partner.

EAM Partners

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind