language arrow_drop_down
SE NO EN
share

Embedded Linux udvikler til Prevas

Elsker du at udvikle embedded Linux og vil du gerne være en del af det førende team indenfor området? Så læs med her!

Du motiveres af at blive udfordret på det faglige plan og du har følgende kompetencer:

  • Linux applikationsudvikling og brug af GNU toolchain.
  • BSP-udvikling og cross-compiling af Linux på embeddede systemer med f.eks. Buildroot, OpenEmbedded, Yocto eller OE-lite
  • Erfaring med embedded Linux kerne og driver
  • Bootloaders som f.eks. Uboot eller Barebox

Kendskab til/erfaring med følgende vil være en fordel:

  • Programmeringskompetencer i C++, Java, Python og Shell scripting.
  • Basal evne til at kunne læse et hardwarediagram til fx board bring-up og debugging.
  • Erfaring med QT
  • Kommunikationsprotokoller f.eks. Ethernet, WiFi eller Cellular

Du skal indgå i vores Center of Excellence i Industrielle Linux systemer, hvor du kommer til at arbejde med kolleger og fagområder på tværs af flere andre faggrupper indenfor bl.a. Application, uP, HW, Test & Measurement og Mechanics. Både med kundeprojekter og support i projektteams og som projektmedlem på et af vores kontorer i Aarhus eller Aalborg. Desuden kan udstationering i kunders udviklingsteams forekomme, ligesom udvikling af vores eget Linux koncept, PIL (Prevas Industrial Linux) vil være muligt.

Lidt om Prevas
Vi er et eksternt udviklingshus med speciale inden for embedded hardware- og software og vi arbejder oftest meget tæt sammen med vores kunder.

For os er udvikling en selvfølge i alle aspekter af livet – fra idé til produkt og fra karriere til personlig udvikling. ”Højt til loftet” betyder, at der er plads til dig, til dine idéer og dit verdensbillede.

Vores energi smitter af på vores samarbejde og sociale ageren, både i og udenfor kontortid, hvor vi både holder flere årlige fester, med og uden familier, fredagsbar, udflugter, hobbyaktiviteter og meget andet.

Kan du spejle dig selv i Prevas’ værdier, hvor udvikling, problemløsning og samarbejde, på tværs af de tekniske fagområder, ligger hjertet nær og er du nysgerrig efter at vide mere om os? Så kan du finde os her på vores hjemmeside, på Facebook og på LinkedIn.

Hvordan du søger stillingen
Send din ansøgning og CV via e-mail til job@prevas.dk med "Embedded Linux udvikler" i emnefeltet. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Team Manager Ricky Nielsen på tlf.: +45 51 54 97 90.

Se filmen om hvordan det er at arbejde hos Prevas