sv  no  en  

dk en sv no

Prevas i Aarhus søger embedded Linux BSP udviklere

Vores højt specialiserede embeddede Linux team i Aarhus er førende inden for udvikling af embeddede Linux systemer. Vi udvikler og leverer Linux bsp’er og applikationer for kunder i et bredt spektrum af brancher. Vi har stor succes med vores embeddede industrielle Linux koncept og derfor søger vi flere medlemmer til vores team.


Vi søger softwareudviklere til vores ”center of excellence i Industrielle Linux systemer”
Du vil blive en del af nordens største embeddede Linux team på 10 mand med en meget høj grad af faglighed og professionalisme. Du vil også samarbejde med kolleger i andre faggrupper (Application, uP, HW, Test & Measurement og Mekanik).

Du vil primært komme til at arbejde med kundeprojekter og support i projektteams, men også med udvikling vores eget Linux koncept, PIL (Prevas Industrial Linux). Der vil også være mulighed for at blive udstationeret hos kunder i kortere eller længerevarende perioder.

Den ideelle kandidat kan tage ansvar og ejerskab for sine opgaver, bliver motiveret af at blive udfordret på det faglige plan og har følgende kompetencer:

 • har erfaring med Linux applikationsudvikling og brug af GNU toolchain, open source programmer og biblioteker.
 • har forståelse for RTOS begreber og problematikker
 • har erfaring med embedded Linux udvikling, som f.eks.:
 • Kerne- og driverudvikling til Linux
 • BSP udvikling og cross-compile af Linux på embeddede systemer med f.eks. Buildroot, Android, OpenEmbedded, Yocto, OE-lite, osv.
 • Bootloaders som f.eks. uboot, barebox, m.m.
 • gerne har erfaring med C++, Java, Python og Shell scripting
 • elsker at blive udfordret, og er hurtig til at sætte sig ind i nyt stof
 • tager ansvar for eget arbejde og det samlede projekt - med fokus på kundens mål
 • brænder for at bringe projekter sikkert i mål, helt fra idé og specifikation til test og overlevering.

Kendskab til følgende vil være en fordel:

 • Basal evne til at kunne læse et hardwarediagram.
 • Board bring-up og debugging.
 • Erfaring med teknologier: QT, Kommunikationssnit/protokoller (Ethernet, WiFi, Cellular, CAN, Bluetooth), Mono, Agile udviklingsprocesser, Design patterns (MVC, etc)

Om Prevas i Aarhus
Hos Prevas er vi embeddede i vores DNA og vi har fokus på at være de bedste til at levere embedded produktudvikling til vores kunder. Vi arbejder oftest meget tæt sammen med vores kunder. Det er derfor almindeligt at man som Prevas medarbejder kommer i tæt kontakt med mange forskellige kunders udviklingsafdelinger, enten som projektmedlem på vores kontor i Aarhus eller som udstationeret i kundens udviklingsteam.

Vi har en uformel virksomhedskultur med stor mulighed for indflydelse og gode muligheder for personlig udvikling og kompetencer inden for nogle af branchens mest spændende og udfordrende udviklingsprojekter. Vi tror på at et afbalanceret forhold imellem arbejdsliv og privatliv er en præmis for effektivitet og kreativitet på kontoret. I vores afdeling i Aarhus er vi ca. 35 medarbejdere der arbejder med udvikling og vi har et godt socialt fællesskab.

Er det dig vi leder efter, og vil du være med til at udbygge vores position som Nordens mest innovative udviklingshus, så send din ansøgning og CV via e-mail til job@prevas.dk med ”Linux ARH1707” i emnefeltet. Vi indkalder løbende til samtaler. Vil du vide mere, så kontakt Team Manager, Ricky Nielsen i Aarhus på tlf.: +45 51439790.

Kontakt

Mikkel Ingstrup

Ricky Lindgaard Nielsen

Project Manager / Team Manager

Tel

+45 51 43 97 90

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind