sv  no  en  

dk en sv no

Find os på Embedded Everywhere!

NYHED

2016-11-01

Mød Prevas A/S på konferencen Embedded Everywhere d. 24. november 2016 i Ingeniørhuset! Vi stiller op med to højaktuelle tekniske indlæg; det ene om sikkerhed i kommunikationen mellem IoT-devices og cloudløsninger, f. eks. som IBM Watson og Microsoft Azure, og det andet om en nyudviklet app-lignende browserapplikation, der indeholder alle funktionerne fra app’ens verden, men som ikke behøver installation.

Ingeniørforeningen, IDA, Industriens Fond og elektronikbranchen sætter fokus på Internet of Things og embeddede systemer den 24. november 2016. Det er en ny verden med nye løsninger til intelligente produkter, fabrikker, hjem, byer, gadgets og meget mere. Her er ingen grænser. Læs mere om vores bidrag til udviklingen her.


Sikker IoT kommunikation til Cloudløsninger

Daniel Rasmussen, Software Developer, Prevas A/S

Brugen af MQTT baseret kommunikation mellem Linux baserede produkter, mindre embedded devices og bruger devices. Det primære fokus vil blive på sikkerheden omkring kommunikationen, inklusiv eksempler teknologien der bruges til dette, og forbindelsen mellem embedded produktet og cloudløsninger som Microsoft Azure og IBM Watson.


App-lignende kontrol uden app

Christian Ward, Senior Project Manager, Prevas A/S

Det er i dag muligt at levere app-lignende brugergrænseflader med en browser-applikation. Uden at skulle installere noget overhovedet, kan brugeren kontrollere et embedded produkt over WiFi og køre den fulde applikation via deres smartphone, tablet eller computer browser. Det er muligt at vise real-time grafer, funktioner og grafik med samme responsiveness som brugeren kan forvente af almindelige apps. Denne præsentation vil illustrere hvordan the Single Page Application-metoden, kombineret med WiFi-teknologi, opnår dette. Der vil også blive vist en demo af hvordan teknologien bliver brugt i et embedded produkt.


Hvor og hvornår?

D. 24. november 2016 kl 8.30-17.30 i Ingeniørhuset i København (Kalvebod Brygge 31-33, DK-1780 København V)

Tilmeld dig til arrangementet og se det spændende program her:https://universe.ida.dk/embedded-everywhere/

Unikke kompetencer inden for embeddede systemer, samt viden om applikationer og processer, gør Prevas til den perfekte sparringspartner i udviklingsprojekter, der involverer Internet of Things, opkoblede maskiner og cloudbaserede tjenester. Mød os på Embedded Everywhere til en snak om den digitale fremtid!

FOR MERE INFORMATION

Prevas A/S

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind