sv  no  en  

dk en sv no

Mød os på Embedded Everywhere

Mød Prevas A/S på konferencen Embedded Everywhere d. 26. oktober 2015 i Ingeniørhuset i København til en snak om den digitale fremtid.

I 2020 vil over 200 milliarder enheder, elementer og maskiner kommunikere med hinanden. Derfor sætter Ingeniørforeningen, IDA, Industriens Fond og elektronikbranchen fokus på embeddede systemer den 26. oktober 2015. Det er et net af forbindelser, som er gjort muligt med innovativ ny teknik, og som resulterer i en intelligent industriel revolution: Internet of Things. Det handler om intelligente produkter. En ny verden, hvor mennesker og maskiner sammen finder nye løsninger til intelligente biler, fabrikker, hjem, byer, gadgets og meget mere. Her er ingen grænser.

Prevas har lang erfaring i at hjælpe forskellige brancher med at finde løsninger til intelligente produkter. Prevas' kompetencer inden for embeddede systemer, samt vores viden om applikationer og processer gør os til den perfekte sparringspartner til projekter, der involverer Internet of Things, opkoblede maskiner og cloudbaserede løsninger. Mød os på Embedded Everywhere!

Hvor og hvornår?

D. 26. oktober 2015 kl 8.30-18 i Ingeniørhuset i København (Kalvebod Brygge 31-33, DK-1780 København V)

Tilmeld dig til arrangementet her: https://universe.ida.dk/arrangement/embedded-everywhere/


Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind