sv  no  en  

dk en sv no
Elektronikdesign

Elektronik- og hardwaredesign

Elektronik- og hardwaredesign kræver ikke kun tekniske kompetencer, men også evnen til at gennemføre udviklingsprojekter på kort tid og med høj kvalitet. Prevas har stor erfaring med design af avanceret elektronik fra mange succesfulde projekter. Moderne elektronikkonstruktion kræver også viden om de gældende regler vedrørende højhastighedsdata, EMC, RoHS og sikkerhed. Prevas har egne laboratorier og konstruktionsværktøjer, hvilket gør at vi kan håndtere produktudviklingen fra specifikation til færdigt produkt.

Nogle kunder har brug for on-site assistance til deres projekter fra elektronikkonsulenter. Derfor har vi opbygget vores egen kompetencedatabase, som gør det nemt at finde de rette personer til kundens behov. Vores kompetencedatabase indeholder også et værktøj, som konsulenterne kan anvende til at trække på Prevas' samlede viden.

Hvis det er nødvendigt, kan vores elektronikkonsulenter selv medbringe Prevas' egne arbejdsstationer og udviklingsværktøjer. Dette sættes der stor pris på, hvis kunden har en lille forsknings- og udviklingskapacitet eller hvis der kræves meget specialiserede værktøjer.

Vi har ekspertkonsulenter med kompetencer inden for ARM, DSP, FPGA, x86, højhastighedsdata, Hyperlynx, PCB-layout, analog konstruktion, RF-konstruktion, digital konstruktion, 60601-1, EMC, RoHS, LVD og meget mere.

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind