sv  no  en  

dk en sv no
EAM Træf bedre beslutninger

Træf bedre beslutninger

Udover brugerspecifikke funktioner og tilpassede skærmbilleder giver vi alle brugere adgang til de informationer, der er vigtige for dem, via relevante oversigter, nøgletal og rapporter, så de kan træffe hurtigere og bedre beslutninger.

Infor EAM omfatter som standard mere end 150 rapporter, hvilket giver nogle omfattende rapporterings- og analysefunktioner. Infor EAM omfatter også et rapporteringsværktøj, som er baseret på Cognos, og som hedder Advanced Reporting. Det gør, at du kan oprette eller redigere en hvilken som helst rapport.

Du kan enten køre en simpel forespørgsel eller oprette mere avancerede rapporter med detaljerede analysefunktioner, så du kan finde den sande årsag til et problem. Med det medfølgende planlægningsprogram kan der køres rapporter, som automatisk distribueres via e-mail ved bestemte intervaller (f.eks. en gang om ugen eller måneden). Det giver dig et effektivt værktøj til at overvåge statussen og reagere, hvis det er nødvendigt.

Der er også et komplet dokumentstyringsmodul til Infor EAM. Doc+ understøtter fuldt ud oprettelse og styring af dokumenter, og programmet har også en versionskontrol. Doc+ omfatter også en effektiv søgemaskine kaldet Global Search, som ikke bare scanner dine dokumenter, men også dine kommentarer og beskrivelser i Infor EAM. 

Et andet modul, som opfylder særlige behov, er det integrerede CAD-modul kaldet OpenCAD. Du kan få adgang til sammenkædede CAD-tegninger via menuen over aktiver, og de kan vises direkte i Infor EAM. Det er muligt at navigere direkte i tegningerne og få adgang til de forskellige objekter. Ved at kombinere dokumentstyring og CAD får du en komplet løsning til dit produktionsanlæg.

Glem alt om at lede efter tegningerne og udskrive dem! Lad entreprenøren få adgang til den dokumentation, han har brug for. Hvorfor ikke lade den tekniske konsulent oprette og uploade nye tegninger direkte til Infor EAM? Lad Infor EAM give dig alle de informationer, du skal bruge, når du skal bruge dem. De ligger på ét sted.

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind