sv  no  en  

dk en sv no
EAM-produkter Prevas

EAM-produkter

Vores EAM-produkter er baseret på Infor EAM – et verdensførende softwaresystem til vedligeholdelse og styring af anlægsaktiver. Som supplement tilbydes et antal integrerede produkter, så der opnås en komplet og konkurrencedygtig løsning.

EAM Connector
En mobil internetløsning til styring af rekvisitioner og arbejdsordrer. Løsningen omfatter også analyse af arbejdsordrehistorikken for hvert aktiv samt dokumentstyring. EAM Connector er en selvforklarende og effektiv internetløsning til teknikere og eksterne entreprenører.
Prevas' EAM Connector – så let som at bruge en mobiltelefonPDF.

EAM Inventory
Et komplet stregkodesystem, som anvendes til modtagelse af varer samt anvendelse og tilbagelevering af reservedele. Systemet omfatter en stregkodedesigner, en printer, scannere samt lageropgørelse ved hjælp af mobiltelefon.

Gurusoft-dataindsamlingssystem
Gurusoft er et produkt til indsamling og rapportering af data, som er udviklet specielt til data om energi og spildevandsbehandling.

Click View EAM BI server
Click View er et førende BI-værktøj, som anvendes til lagring og analyse af data samt rapportering.

Doc+ dokumentstyringssystem
Et dokumentstyringssystem, som er integreret i Infor EAM-systemet, og som bruges til styring af dokumentversioner og dokumentworkflows. Dokumenterne uploades til EAM-databasen eller gemmes i en separat dokumentdatabase.

Open CAD
Et integreret CAD-modul, som muliggør tovejs integration mellem EAM- og CAD-systemet. CAD-dokumenterne åbnes i EAM-systemets webgrænseflade. Arbejdet og anlægsaktiverne kan styres både i CAD-vinduet og i EAM-grænsefladen. Produktet har et effektivt farvekodningssystem, som kan vise arbejdsordrer, låste områder og andre forhold eller aktiviteter grafisk på et CAD-lag.

Kontakt

For mere information

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind