sv  no  en  

dk en sv no

FiltEr:

Lofotprodukt reference

Vedligeholdelses-system, som giver tryghed

Kunde:

Lofotprodukt

For at sikre kvaliteten og den fortsatte vækst implementerer Lofotprodukt AS vedligeholdelsessystemet Infor EAM fra Prevas.

Opgave: Vedligeholdelsessystem, systemleverance

– Det er vigtigt, at vi vælger den rette IT-support, så vi kan fortsætte med at ekspandere og fokusere på kvalitet, siger Rune Barosen Nilssen, som er fabrikschef hos Lofotprodukt. Vi har været omhyggelige med at vælge et system med gode referencer fra lignende virksomheder, og her udmærkede EAM sig som et meget fremtidsrettet, brugervenligt og fleksibelt alternativ, fortsætter han.

– Prevas gjorde også et rigtig godt indtryk i forbindelse med bedømmelsen af de forskellige alternativer, tilføjer Håvard Henningsen, som er teknisk chef hos Lofotprodukt. Jeg er aldrig stødt på en IT-leverandør, der har fokuseret så meget på, hvad det indebærer at implementere systemet, og som har skabt smidige og effektive arbejdsgange i processen. Denne tilgang har fået os til at føle os trygge ved vores valg og vil bidrage til, at vi får mere ud af systemet.

Ønsker du at få mere at vide om dette projekt eller finde ud af, hvad Prevas kan gøre for dig, skal du kontakte:

KONTAKT OS

Einar Alexander Andersen, e-mail

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind