language arrow_drop_down
SE NO EN
share

Design af testsystemer

Produkter bliver mere komplekse og elektronik introduceres i alt. På samme tid kræver markedet kortere time-to-market, et stort udvalg af produkter og højere kvalitet.

Automatiseret test bliver et meget vigtigt værktøj til at understøtte denne proces, og for at sikre produktkvaliteten både i udvikling, produktion og vedligeholdelse af produkter. Med 20+ års erfaring inden for implementering af måle- og testsystemer løser Prevas komplekse udfordringer med høj præcision på en dynamisk og effektiv måde.

Prevas tilbyder en komplet service inden for områder så som systemarkitektur, automatiserede testsystemer, sensorteknologi og meget mere. Prevas instruerer og støtter også kunderne i teststrategier og grundlæggende arkitektur for at sikre, at kunden kan opretholde og skalere løsningerne.

National Instruments Gold Alliance Partner

Prevas kan henvise til mere end ti års erfaring med at bygge systemer baseret på platforme fra National Instruments (NI). Certificerede systemarkitekter og udviklere, der har NI's LabVIEW som speciale, bistår ved kundeprojekter med tilpassede systemer, som opnår høj fleksibilitet og brugerværdi. Samarbejdet omfatter også fælles markedsføringsaktiviteter og seminarer.

Som en "Gold Alliance Partner" har Prevas adgang til NI's udviklingsplaner, beta-lanceringer og prioriteret teknisk understøttelse – fordele, som kommer vores kunder til gode.

Prevas tilbyder også egenudviklede NI-relaterede funktionsmoduler, som er et stærkt supplement til NI's systemplatforme.

Samarbejdspartnere

National Instruments Gold Alliance Partner

Kontakt os

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel +45 20 99 76 01

E-post

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • Thin Film Electronics

  Boost af EAS-kapacitorers produktionsmængder

 • ABB Force Measurement

  Planere pladestål med ABB's stressometer

 • Volvo Aero 

  HIL – PC-baseret jetmotorsimulering  

 • OHB Sweden 

  Specialviden er helt afgørende for OHB Sweden

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Vi vil gerne have dig med på holdet!

Job hos Prevas