sv  no  en  

dk en sv no

congatec-relaterede moduler

Et samarbejde mellem congatec, Freescale og Prevas skaber spændende nye muligheder, især med hensyn til Freescale i.MX6-baserede produkter.

Traditionelt har modulmarkedet været stærkt influeret af x86-baserede produkter. Med Freescale i.MX6 er ARM kommet stort ind på COM-markedet (Computer-On-Module), hvor Freescale i.MX6 er en CPU-serie med 1, 2 eller 4 kerner i chippene med samme format. Congatec har lanceret et COM-kort med denne CPU, conga-QMX6, som begyndte at blive seriefremstillet i efteråret 2013.

Med 1, 2 eller 4 kerner og en frekvens på 1 GHz er de slut med små operativsystemer, og conga-QMX6 tigger bogstavelig talt om at køre Android, Linux eller Windows Embedded. De fleste COM-kort leveres med en udviklings-BSP (Board Support Package), som du kan vælge at bruge i begyndelsen af projektet, men af hensyn til stabiliteten og vedligeholdelsen anbefales dette ikke til de endelige produkter. Hvis du ønsker et indlejret produkt med lang levetid, som kan opdateres uden at foretage større kodeændringer, bør du vælge en skræddersyet BSP.

For at gøre det nemmere at komme i gang med den rette BSP har Prevas udviklet en OE-lite Linux-baseret BSP til conga-QMX6, hvilket er et godt udgangspunkt for det videre arbejde og som omfatter en bootloader, en ny Linux-kerne, X.Org og Qt. Denne BSP leveres for nærværende til Prevas' kunder i forbindelse med opstartsprojekter på conga-QMX6, uddannelse i udvikling af indlejret Linux-BSP osv.

congatec-relaterede moduler

Kontakt

Mads Dore Hansen

Mads Doré Hansen

Product Manager

Tel

+45 40 19 65 66

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind