sv  no  en  

dk en sv no
 Business Ingelligence, BI

Business Intelligence (BI)

Business intelligence (BI) er en overordnet betegnelse, som dækker over en lang række softwareprogrammer, der anvendes til at analysere virksomhedens rådata. BI består af flere relaterede aktiviteter, herunder datamining, online analysebehandling, forespørgsler og rapportering.

Virksomheder anvender BI-løsninger til at forbedre deres beslutningstagning, reducere omkostninger og finde nye forretningsmuligheder. BI er mere end bare virksomhedsrapportering og mere end et sæt værktøjer til at indsamle data fra virksomhedssystemer. Enterprise Manufacturing Intelligence (EMI) kan ses som business intelligence for produktionsvirksomheder.

Prevas tilbyder softwareløsninger, som indsamler og præsenterer produktionsrelaterede forretningsoplysninger fra mange forskellige kilder, så beslutningstagerne får tydelige oplysninger om, hvordan virksomheden klarer sig. Og det drejer sig naturligvis om beslutninger, der træffes i realtid.

Kontakt

For mere information

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind