sv  no  en  

dk en sv no
Big data og opkoblede enheder

Big Data

Den moderne industrielle revolution kaldes IT-revolutionen, og til trods for at der allerede findes mange tilsluttede maskiner, som kommunikerer direkte med hinanden, er det stadig menneskets evne til at tage denne teknik til sig og anvende den på en produktiv måde, som er udfordringen.

Big Data – viden er magt

Behovet for at kunne træffe hurtige beslutninger vokser, samtidig med at beslutningsgrundlaget bliver større og mere komplekst. Det drejer sig om alt lige fra interne data og til omverdenens påvirkning af virksomheden. At kunne bearbejde informationerne hurtigt og vælge de relevante data bliver stadig vigtigere for at klare konkurrencen. Teknikken har eksisteret et stykke tid, og vi ser en gradvis tilvænning hos vores kunder. For mange er begreber som Big Data og Internet of Things dog stadig diffuse. Industrien skal blive lige så god til at udnytte informationer som moderne, succesfulde virksomheder som Google og Facebook!

Når industrivirksomheder indfører nye tekniske platforme, er mobilitet en ny og vigtig funktion, som mærkbart påvirker menneskers måde at arbejde på. Det giver vores kunder mulighed for at blive mere produktive, udvikle nye forretningsmodeller og øge lønsomheden.

Prevas hjælper kunderne med at opnå konkurrencemæssige fordele med Internet of Things-teknologien. Vi tager udgangspunkt i idéfasen og har fokus på kundeoplevelse og kundeværdi. Derefter realiseres idéen gennem udvikling af produkter samt udvikling og produktion af selve appen.  

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind