sv  no  en  

dk en sv no
Avancerede styresystemer

Avancerede styresystemer

Præcision inden for avancerede styresystemer

Ved udvikling af styreapplikationer stilles der ofte høje krav til præcision og pålidelighed. Office-applikationer kan nemt genstartes af brugeren, hvis der opstår en fejl. Det er desværre ikke tilfældet, når det drejer sig om styresystemer, som anvendes i kernekraftværker, køretøjer og mange andre industrielle applikationer. Et styresystem til eksempelvis et stålværk skal være både hurtigt, præcist og pålideligt. Det er meget dyrt at genstarte styresystemet til et stålværk!

Avancerede styresystemer er for det meste baserede på løsninger med mikroprocessorer og har i dag ofte en brugergrænseflade, som bygger på tekniske løsninger fra computere og smartphones. Operativsystemer som eksempelvis Android, Linux og Windows er meget populære, men de skal have udvidet funktionalitet for at kunne anvendes i kritiske miljøer. Prevas har viden om alle disse områder og mange års erfaring inden for mange applikationsområder.

Eksempler på kunder inden for avancerede styresystemer:

ABB, Atlas Copco, Volvo Construction Equipment, Permobil og Westinghouse Electric.

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind