sv  no  en  

dk en sv no
Audioløsninger

Audioløsninger

Audiodesign har altid været et område, som hurtigt misforstås og dermed ofte forbindes med ord som humbug, ordkløveri og ikke-målbare effekter. Det er et stort problem, at øret er langt mere komplekst og følsomt end måleinstrumenterne, og at de eksisterende metoder til måling af lydkvaliteten hurtigt bliver utilstrækkelige eller måler forkert.

Det er dog et faktum, at de produkter, som lyder bedst, gang på gang skabes ved at bruge sin erfaring og frem for alt erfarne lydingeniører.

Prevas har opbygget en lydekspertise, som i dag er svær at overgå. Vi udvikler audioprodukter, som vinder de fineste priser, og som findes i de mest prestigefulde produkter. Vi har en bred ekspertise, som dækker alt fra avanceret hi-fi inden for både forbrugerelektronik- og bilindustrien til aktiv støjdæmpning af industriudstyr og høretekniske hjælpemidler i støjbeskyttelsesudstyr.

På baggrund af vores mange tidligere projekter har vi skabt en designdatabase med velafprøvede designs, som sammen med vores erfaring og kildekodebase inden for både aktiv kontrol og lydsignalbehandling gør, at vi hurtigt kan udvikle nye produkter baseret på tidligere arbejde.

Uanset om det drejer sig om høje udgangseffekter, flere samvirkende højttalere, lyd i støjfyldte miljøer eller advarselslyde, som skal kunne høres i kritiske situationer, så har Prevas' lydeksperter sandsynligvis allerede velafprøvede løsninger på dele af problemet. De fleste af vores DSP-konstruktioner (digital signalbehandling) udstyres med allerede testede, genanvendelige programmoduler. Selvom det kan ligne en nyudviklet løsning, får du som kunde en allerede afprøvet softwareløsning, hvilket ikke bare reducerer omkostningerne og øger kvaliteten, men også afkorter udviklingstiden. Vores erfaring med audio betyder desuden, at løsningen kommer til at lyde godt!

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Per Österling

Business Region Manager East Sweden

Tel

+46 13 32 86 02

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind