sv  no  en  

dk en sv no
Asset Performance Management

Asset og Facility Management

Styring og måling af anlægsaktivernes ydeevne omfatter mange aspekter inden for forskellige tidsrammer. Et aspekt er at følge op på anlægsinvesteringen for at identificere nødvendige handlinger på produktionslinjeniveau/anlægsniveau. Et andet er at udpege de anlægsaktiver, komponenter og leverandører, som underpræsterer, og gøre noget ved det. Et tredje aspekt er at overvåge energiforbruget og sende advarsler og foretage kontroller, inden der opstår tab og nedbrud. At opdage et øget energiforbrug er en effektiv form for prædiktiv vedligeholdelse, eftersom energiforbruget er en tidlig advarsel om, at der er problemer med anlægget eller behov for vedligeholdelse. En elementær, men vigtig proces er at følge op på budgetter og analysere afvigelser.

Prevas har udviklet standarder for bedste praksis, løsninger og rapporter, som kan tilpasses til det specifikke behov og systemmiljø.  For os handler det ikke bare om at lave en rapport eller udløse en alarm, som en eller anden muligvis reagerer på. Vi udløser alarmen og viser oplysningerne og genererer en arbejdsordre, som tildeles den ansvarlige, hvorefter vi sørger for, at hændelsen rapporteres tilbage til systemet og tilføjes til anlægsaktivets historik. At finde ud af, hvad der virkelig er vigtigt og reagere på oplysningerne – det er det, der gør en forskel. Denne løsning kaldes advarselsstyring.

Advarselsstyring

Infor EAM-løsningen fra Prevas har et konfigurerbart modul til styring af advarsler, som genererer arbejdsordrer, der skal bruges til at følge op på en advarsel om en foruddefineret tilstand i anlægget. Advarslen kan defineres som en logisk betingelse, der beregnes ud fra et antal betingelser i hele systemet. I Infor EAM-systemet kan arbejdsordrens workflow konfigureres, så det passer til det ønskede workflow. 

Integrering i dataindsamlings- og SCADA-systemer

Infor EAM-systemet kan integreres i et hvilket som helst dataindsamlingssystem. Der genereres alarmer i dataindsamlingssystemet eller EAM-systemet baseret på de aggregerede data.  Alarmer med oplysninger om anlægsaktivet og dets tilstand igangsætter arbejdsordren, som skal bruges til den videre forløb. I SCADA- eller DCS-løsninger får man typisk adgang til EAM-systemet ved at højreklikke på anlægsaktivet. 

Rapporter

Infor EAM har en indbygget Cognos-rapportgenerator, som anvendes til at generere og distribuere traditionelle rapporter via brugergrænsefladen eller via e-mail. Der er et antal almindelige standardrapporter, som kan anvendes til forskellige formål. Prevas arbejder tæt sammen med kunderne for at definere forretningsprocesserne og de tilhørende rapporter, som skal bruges til at styre processerne og vurdere anlægsaktivernes effektivitet.

Prevas tilbyder også en EAM Click Tech-server, hvor der kan laves standardrapporter og foretages detaljerede OLAP-analyser (On-line Analytical Processes).

Du kan få flere oplysninger om Asset Management i forbindelse med produktionsvirksomhed her.

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind