sv  no  en  

dk en sv no

Ambu genopfinder genoplivningsdukken med hjælp fra Prevas

NYHED

2016-06-02
Næste generation af trådløse genoplivningsdukker

Ambu har annonceret deres næste generation af trådløse genoplivningsdukker, som er drevet af Prevas teknologier. Den nye Ambu® Man Advanced ALS tager hjertelunge-træning til nye højder med et udvalg af trådløse genoplivningsdukker, inkorporeret med forbedret elektronik og indbygget software udviklet af Prevas.

15 % af det totale dødstal i den vestlige verden, sker som følge af akut hjertestop. Et betydeligt antal liv kan reddes, hvis flere mennesker kan yde hjertemassage. Brug af genoplivningsdukker er nøglen til at opnå dette mål.

”Ambu klarlagde fra starten af, hvad projektets mål var”, siger Prevas’ Senior Project Manager, Christian Ward. ”De ønskede en robust hardware- og softwareplatform, som kunne levere et unikt og brugervenligt funktionssæt, der let kunne udvides med fremtidige softwareopdateringer. Vi benyttede os af de nyeste mobile teknologier og Prevas Industrial Linux (PIL) for at kunne udvikle en kraftfuld platform, der kunne køre Web App kontrollen og brugergrænsefladerne. Web App browser interfacet muliggør at træningssessionerne kan styres fra enhver moderne browser og der er derfor intet behov for at downloade en dedikeret app.

De nye trådløse genoplivningsdukker kan ikke bare oprette deres egne Wi-Fi-netværker, men flere af dem kan også kommunikere med hinanden, hvilket, kombineret med exceptionel batterilevetid, muliggør realistisk træning med flere genoplivningsdukker på én gang. Disse træningssessioner kan foregå alle steder; lige fra klasseværelset til ambulancen, eller fra stranden til junglen.

”Prevas’ ekspertise i embeddede systemer har virkelig været en ressource i dette projekt, og har muliggjort at Ambu kunne lancere dette fremskridt indenfor livredende træningsprodukter til tiden og med høj kvalitet”, siger Fabian Sachs, Senior Corporate Product Manager hos Ambu. ”Disse nye genoplivningsdukker er kun startskuddet til hvad denne genoplivningsdukke-platform vil kunne bruges til i fremtiden”.

”At bringe dette projekt til leveringsfasen indenfor de fastsatte tidsrammer var langt hen af vejen muligt på grund af det tætte samarbejde mellem Prevas og Ambu” siger Henrik Møller, Prevas’ Administrerende Direktør. ”Partnerskabet muliggjorde at der hurtigt kunne brainstormes og findes løsninger i samarbejde mellem begge sider, når potentielle problematikker opstod”.

Denne nye generation af genoplivningsdukker er i overensstemmelse med de nyeste genoplivningsguidelines og de deri skrevne anbefalinger. Det vil være muligt at købe disse nye genoplivningsdukker fra juni 2016.

Læs mere om Prevas' Life Science løsninger her.

FOR MERE INFORMATION

Prevas A/S

Henrik Møller

Henrik Møller

President Prevas A/S

Tel

+45 29 49 92 02

Søren W. Mathiasen

Christian Ward

Senior Project
Manager

Tel

+45 30 58 38 11

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind