sv  no  en  

dk en sv no

Ny afdeling i Nordens Paris!

NYHED

2018-04-10

Prevas ser frem til at byde nye medarbejdere og kunder velkomne i et helt nyt Prevas-kontor i Aalborg.

I Prevas, har man set det store potentiale i markedet i Nordjylland og har derfor valgt at etablere en helt ny afdeling i Aalborg. Kontoret i Aalborg vil blive ledet af Søren W. Mathiasen, VP Sales & Marketing som også er ansvarlig for Prevas’ stadigt voksende afdeling i Aarhus. I afdelingerne i København og Aarhus, har Prevas i de senere år oplevet en stigende interesse fra kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere, hvilket bl.a. har betydet en fordobling af antallet af medarbejdere i Aarhusafdelingen. Denne succesrige rejse fortsættes nu i Aalborg.

”Vi er stolte af være den foretrukne udviklingspartner for mange virksomheder inden for krævende områder som f.eks. Medical Devices, digitalisering og industry 4.0”, siger Henrik Møller, administrerende direktør i Prevas A/S. ”Vi bestræber os på kontinuerligt at udvikle vores løsninger, udvikle vores medarbejderes kompetencer, samt udvikle vores muligheder for at kunne tilbyde platformsløsninger, der giver kortere time-to-market – og så bestræber vi os på at være til rådighed for vores kunder, dér hvor behovet er. Vi glæder os meget til at tilbyde kunder i Aalborg lokale konsulentkompetencer, udvikling af intelligente produkter og mekanikløsninger”.

”Vi ønsker at kunne tilbyde samme state-of-the-art produktudvikling, software, mekanik og elektronik, lokalt til kunder i Aalborg, som vi i forvejen tilbyder i Aarhus og i København,” siger Søren W. Mathiasen, VP Sales & Marketing, og Regional Manager i Aarhus. ”Vi regner med at få travlt, så vi leder naturligvis efter flere medarbejdere”.

Adressen i NOVI Science Park er:
Prevas A/S
Niels Jernes Vej 14,
9220 Aalborg Ø

Tech Trends no 1 2017

FOR MERE INFORMATION

Prevas A/S

Henrik Møller

Henrik Møller

President Prevas A/S

Tel

+45 29 49 92 02

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind