language arrow_drop_down
SE NO EN

Kunde:

Tranter 

Rette ting på rette sted  

Tranter oplevede, at mange af deres kunder var utilfredse på grund af fejl eller mangelfulde leverancer. Desuden blev der brugt meget tid på at lede efter transportpaller, som stod de forkerte steder. Vi hjalp dem med at udvikle et system, så de kunne få bedre styr på lageret.

Opgave: System, som giver bedre styr på lager, materialer og leverancer. 

Tranter fremstiller pladevarmevekslere til industrien og store fartøjer. Virksomheden havde tidligere problemer med utilfredse kunder, som oplevede leveringsproblemer. Udover utilfredse kunder gav det ekstra omkostninger, eftersom den manglende styring medførte, at personalet på Tranter måtte bruge meget tid på at lede efter transportpaller og materiale, som var havnet det forkerte sted. For nylig viste en intern måling, at Tranters personale hvert år brugte tid svarende til 1,3 millioner svenske kroner på at lede efter ting.

Det nye system bygger på Tranters eget databasesystem, som stadig er grundlaget. Systemet fra Prevas er baseret på håndholdte computere med stregkodelæsere, som alle truckførere og ordreplukkere har. Nu får Tranter et ordentligt indblik i, hvilke paller der lastes på hvilke lastbiler, hvad der er i pallerne, samt hvornår og hvor de leveres.

– Vi er ikke helt færdige med at lede, men den sparede tid gør, at vi indtjener omkostningerne til Prevas' system på lidt over et år. Det var en nem beslutning at tage, fortæller Claes-Göran Yngve, som er Supply Chain Manager.

Vi hjalp kunden med at udvikle et system, som i sidste ende førte til, at de fik bedre styr på lageret og færre differencer på saldoen.

Ønsker du at få mere at vide om dette projekt eller finde ud af, hvad Prevas kan gøre for dig, skal du kontakte:

KONTAKT OS
Ylva Amrén, Region Manager West Prevas AB, e-mail

Tranter reference
Tranter reference

Relaterede cases

 • Force Technology

  Realisering af avanceret industriel scanning

 • Thin Film Electronics

  Boost af EAS-kapacitorers produktionsmængder

 • Robotize

  Logistikløsning til intelligente fabrikker

 • Sandvik Mining

  SANDVIK MINING SATSER PÅ AUTOMATISERING