language arrow_drop_down
SE NO EN

Kunde:

Interspiro

Kommunikationssystem til røgdykkerteams

Interspiro udvikler, markedsfører og sælger avanceret åndedrætsudstyr til brandslukning og dykning. Deres produkter er kendt for at være førsteklasses og anvendes i ekstreme situationer og ved redningsaktioner.

Opgave: M2M løsning, vinder af Swedish Embedded Award. 

Opgave
Interspiro AB gav Prevas den opgave at udvikle en komplet elektronisk overvågnings- og kommunikationsløsning til åndedrætsudstyret. I dag anvendes produkterne af over 8.000 brandmænd i hele verden.

Løsning
Prevas fungerede som en outsourcet forsknings- og udviklingsafdeling med ansvar for hardware- og softwaredesign samt implementering. Der er lagt meget arbejde i at skabe et robust og helautomatisk system, som er stabilt selv i ekstreme situationer. Produkterne stiller ekstreme krav til elektronikken og mekanikken, eftersom de er beregnet til anvendelse i eksplosive miljøer.

Fordel
I løbet af de senere år er Interspiro blevet en af de største på verdensmarkedet inden for brandslukning og avanceret dykning. Virksomhedens produkter er kendt for deres stabilitet og stærke konstruktion.

Prevas og Interspiro modtog to priser, "Swedish Embedded Award" og "Guldmobilen" for årets innovation i forbindelse med det nyudviklede kommunikationssystem til røgdykkerteams.

Ønsker du at få mere at vide om dette projekt eller finde ud af, hvad Prevas kan gøre for dig, skal du kontakte:

KONTAKT OS
Michael Johansson, e-mail

Interspiro reference
Interspiro reference

Relaterede cases

 • Sordin

  Innovative høreværn til velfungerende gruppekommunikation

 • JABII

  JABII gør kampsport sjovt og smertefrit

 • Pilloxa AB

  Intelligent støtte ved livslang medicinering

 • Force Technology

  Realisering af avanceret industriel scanning