language arrow_drop_down
SE NO EN

Kunde:

GKN Driveline 

Højeffektive produktionsmetoder  

Når du starter bilen og kører til jobbet, tænker du nok sjældent på hvordan din bil er blevet til. Men der ligger en lang og kompleks produktionsprosess bag en biltur, som skal være behagelig, tryg og funktionel.

Opgave: Materialhåndteringssystem 

GKN Driveline har haft stor success med at producere systemer til firehjulsdrevne biler og hjulophæng til personbilsproducenter som Ford, Volvo og Landrover. Et tæt, mangeårigt samarbejde med Prevas spiller en central rolle for GKN Drivelines konkurrenceevne, som skyldes effektive produktionsmetoder og streng lagerstyring. Sammen har de to selskaber udviklet de produktions- og lagersystemer som GKN Driveline bruger.

Den globale konkurrence i produktionsindustrien, som i så mange andre brancher, er hård for tiden, og stiller krav til leverandørenes kvalitet, fleksibilitet og produktivitet. GKN Driveline benytter et modulbaseret system til styring af hele materialstrømmen, fra modtag af råvarer, lager, bearbejdning, montering og pakning. GKN Driveline bruger Prevas´ LIPS-system (Logistik i Produktion System). Det er et system som effektiviserer alle prosesser på lageret, og som gør GKN Driveline så effektivt.

Ønsker du at få mere at vide om dette projekt eller finde ud af, hvad Prevas kan gøre for dig, skal du kontakte:

KONTAKT OS
Ylva Amrén, Region Manager West Prevas AB, e-mail

GKN Driveline reference
GKN Driveline reference

Relaterede cases

 • Arla Foods

  BYGGER EUROPAS STØRSTE MEJERI TIL PRODUKTION AF HYTTEOST 

 • GKN Driveline

  Sikker og effektiv logistikløsning til GKN's monteringsanlæg

 • Ovako Steel, Hofors

  Brændstofbesparelse på over 10 procent

 • MacGregor Hydramarine AS

  Fremtidssikret styresystem