language arrow_drop_down
SE NO EN

Kunde:

Electroengine

Revolutionerende batteriteknik

Spidskompetence indenfor elektronik og indlejrede systemer.

Opgave: Testsystem.

Electroengine er et selskab i Uppsala som har givet Prevas privilegiet og muligheden for at være med i udviklingen af både en elbil og en elbåd.

Electroengine har udviklet et komplet system til eldrift, som enkelt kan installeres i de fleste biler som i dag drives med forbrændingsmotor, både fabriksknye og i næste omgang også brugte. Systemet har en helt ny måde at styre og kontrollere bilens batterier på, noget som øger energiproduktionen og levetiden for batteriet betragtelig.

Prevas har bidraget med sin spidskompetence indenfor elektronik og indbyggede systemer. Et fortsat godt samarbejde mellem selskabene har resulteret i verdens første eldrevne båd. Nimbus Boat er først ude på det kommercielle marked med sin Nimbus 27 fod, med en marchfart på ca 20 knop og 50 svenske kr for en full tank.

– Jeg er meget tilfreds med vores samarbejde med Prevas. De har tilført kompetence og innovasionskraft, og har været responsive i vores udvikling af en bærekraftig køretøjsløsning baseret på elkraft, siger Thomas Bergfjord, CEO Electroengine AB.

Ønsker du at få mere at vide om dette projekt eller finde ud af, hvad Prevas kan gøre for dig, skal du kontakte:

KONTAKT OS
Johan Bergsten, e-mail

Testsystem, Electroengine referenceprojekt

Relaterede cases

 • Göteborgs Spårvägar

  Göteborgs Spårvägar digitaliserer vedligeholdsarbejdet

 • GKN Driveline

  Kollaborativ robot i serieproduktion

 • GKN Driveline

  Sikker og effektiv logistikløsning til GKN's monteringsanlæg

 • GKN Driveline 

  Højeffektive produktionsmetoder