language arrow_drop_down
SE NO EN

Kunde:

Dentsply

Etikethåndteringssystem for lavere tidsforbrug

Dentsply (fd Astra Tech) udvikler, producerer og markedsfører dentale implantater og avanceret medicinsk udstyr til urologi og kirurgi. Selskabet er i vækst, og er i dag repræsenteret over hele verden. For et nyskabende selskab med et teknisk avanceret produktionsanlæg, stilles der høje krav til sporbarhed og sikkerhed.

Opgave: Etikethåndteringssystem.

Kort version
Dentsply havde behov for et GMP-bevist (Good Manufacturing Practice) etikethåndteringssystem der reducerede tidsforbruget fra design til udskriving af etiketterne. Man ønskede et valideret system hvor arbejdet udføres efter en tydelig process.

Løsning
Prevas´ produkt Snitcher Medical støtter hele etiketteringsprosessen. Produktet håndterer design, verstionskontrol, vurdering, godkendelse og udskrift af etiketter, med sporbarhed gennem hele kæden. På vigtige stadier bruges elektronisk signering og e-post for at reducere manuel håndtering og papirbrug.

Fordele
Sparer tid og reducerer risikoen for manuelle fejl.

Ønsker du at få mere at vide om dette projekt eller finde ud af, hvad Prevas kan gøre for dig, skal du kontakte:

KONTAKT OS
Peter K Johansson, e-mail

MES, Dentsply referenceprojekt

Relaterede cases

 • Arla Foods

  BYGGER EUROPAS STØRSTE MEJERI TIL PRODUKTION AF HYTTEOST 

 • GKN Driveline

  Sikker og effektiv logistikløsning til GKN's monteringsanlæg

 • Ovako Steel, Hofors

  Brændstofbesparelse på over 10 procent

 • MacGregor Hydramarine AS

  Fremtidssikret styresystem