language arrow_drop_down
SE NO EN
Nyhed: 2021-02-03

Prevas styrker cybersikkerheden indenfor embedded hardware

Prevas’ succesfulde hardware- og Linux-grundplatforme findes nu også med den kraftige NXP i.MX8 CPU og support for Cyber Security håndtering.

Produktudvikling på rekordtid, som kan redde liv

Gennem mange år har Prevas’ kunder draget stor nytte af hardware grundplatforme baseret på NXP i.MX6 med tilhørende skræddersyet Linux, således at udviklingen af nye specifikke platforme udelukkende skulle fokusere på ændringer i forhold til eksisterende og gennemtestede Prevas-designs. I løbet af 2020 har i.MX8 stort set overtaget pladsen fra den aldrende i.MX6, når det gælder nyudvikling.

”Vi har på nuværende tidspunkt forskellige i.MX8 grunddesigns liggende med en tilhørende Prevas Industrial Linux, som er veltestet og optimeret gennem eksisterede projekter. Ved at anvende et af disse iMX8 grunddesigns, er det således nemt og hurtigt at starte et demo-projekt op, mens de projekt-specifikke tilretninger af hardware udvikles parallelt. Det giver vores kunder en virkelig hurtig opstart og et væsentlig forkortet samlet projektforløb, da applikationsudvikling kan starte samtidig med hardware-udviklingen.” udtaler Mads Doré Hansen.

Med hele grundplatformen, inkl. Linux, på plads i industriel kvalitet, kan et givent projekt fokusere på det der giver ekstra værdi, til præcis det produkt man ønsker at ende ud med. Det kan være der f.eks. blot skal tilføjes PROFINET support, et par enkelte proprietære I/O’er og så skrues lidt på nogle sikkerheds-parametre for, at man har præcis den hardware og Linux, projektet der er brug for. Derved kan man være klar med sin helt egen platform på ganske kort tid.

”Industrielle produkter har det med at leve i lang tid og derfor tilbydes der også fastpris på vedligehold efter endt udvikling. Dette gælder for både hardware og software, selv på meget skræddersyede løsninger.” fortsætter Mads Doré Hansen, med tilføjelsen: ”Det er en noget anden måde at lave partnerskab med vores kunder på, da det både giver hurtig udvikling og mulighed for vedligehold, samtidig med at kunden er stillet helt frit og har alt materialet til at arbejde videre med på egen hånd.”

Med den store fokus på Cyber Security i hele den danske elektronikbranche, er grundplatforme der kan skræddersyes, en af de hurtigste og mindst risikofyldte veje til at få nye produkter lavet sikre, uden af skulle genopfinde en masse, som allerede er lavet tidligere.

Kontakt os

Henrik Møller

President Prevas A/S

Tel +45 29 49 92 02

E-post

Kontakt os

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel +45 20 99 76 01

E-post

Kontakt os

Mads Doré Hansen

Embedded Development Advisor

Tel +45 40 19 65 66

E-post