language arrow_drop_down
SE NO EN
Nyhed: 2019-03-20

Grundfos køber WATS Test Data Management platform

Grundfos har valgt Virincos WATS-platform til behandling af testdata fra deres globale produktion og de har valgt Prevas som partner til installation og support.

Virinco og Prevas vil indgå i tæt samarbejde med Grundfos i processen med at implementere platformen på Grundfos’ produktionsanlæg over hele verden i de kommende år.

"Vi valgte WATS til overvågning af vores globale produktion. WATS giver os en real-time oversigt over alle vores testere og giver os dermed mulighed for hurtigt at følge op på problemer, der viser sig i produktionens testdata ", siger Morten Skov Hansen, Grundfos. Ved at bruge produktions-kpi’en ’yield’ som indikator for produktionens tilstand, er det kun et par klik med musen fra at der er fundet et problem til adgang til en fuld testrapport af produktet. Andre KPI'er er også tilgængelige, hvilket muliggør en kontinuerlig finjustering af produktionen. Erfaringer fra andre kunder har vist, at der har været betydelig produktivitetsgevinst.

Tidligere er testdata blevet indsamlet, men ikke så ofte blevet analyseret og brugt som feedback til produktion og produktdesign. Testdata indeholder en masse information, der kan bruges til at optimere produktion og produktdesign, hvis de bliver analyseret og udnyttet smart. I de senere år har der været en voksende trend, hvor testdata er begyndt at blive behandlet som et værdifuldt aktiv i stedet for at blive anset som passive data som man er forpligtet til at gemme. WATS-systemets hovedfokus er produktionsovervågning, men muliggør også at dataene kan indhentes globalt og blive stillet til rådighed for feedback til virksomheden, der bruger systemet.

Læs mere om Prevas' kompetencer indenfor design af testsystemer her.

Grundfos er en global virksomhed. Gennem 83 virksomheder er Grundfos repræsenteret i 56 lande og kan findes i endnu flere gennem et netværk af partnere, distributører og underforhandlere. Den første pumpe, der blev lavet af Grundfos, var en vandpumpe. Gennem årtierne har Grundfos videreudviklet kompetencerne indenfor flytning af vand – med så lidt energi som muligt.

Virinco har mere end 20 års erfaring i leverancer til internationale højteknologiske kunder. Det prisbelønnede Test Data Management-system, WATS, har siden starten 2003 og udvidelsen til en skybaseret SaaS-løsning, skyWATS i 2013, vundet tusindvis af brugere over hele verden. I 2016 blev Virinco udvidet til udvikling af banebrydende IoT-sensorteknologi, Vicotee-mærket, der tilbyder ultralav strøm og høj pålidelighed med cloud-opkoblet sensorteknologi og -løsninger.

Prevas arbejder med produktudvikling - elektronik, indlejret software og især IoT-løsninger - og industriel IT. Med 600 ansatte i Skandinavien har Prevas specialiserede kompetencer og lokale ressourcer inden for alle de vigtigste udviklings- og produktionsområder. Prevas blev grundlagt i 1985 og er en af ​​de primære leverandører og udviklingspartner for førende virksomheder inden for brancher som Life Science, telekommunikation, bilindustri, forsvar og energi. Virksomheden har kontorer i Danmark, Sverige og Norge.