language arrow_drop_down
SE NO EN
Nyhed: 2019-03-19

Mød Prevas på EOT!

På Prevas stand på EOT i Messecenter Herning 7.-9. maj 2019, kan man se nogle af de nyeste produkter, som vi har udviklet sammen med kunderne.

Prevas er den perfekte udviklingspartner for både start-ups og større virksomheder. Prevas tilbyder konsulentbistand og hele projektteams indenfor software-, elektronik-, mekanikudvikling og projektledelse. Hver dag bruger Prevas’ konsulenter innovative teknologier og skræddersyede løsninger til at udvikle kundernes produkter. Kort sagt – Prevas’ passion er at løse kundernes tekniske udfordringer og realisere deres produktideer.

Prevas har eksisteret siden 1985, og de mere end 600 konsulenter kan være stolte af at have bidraget til udviklingen af mere end 5.000 produkter gennem tiden. Måske har du hørt om airbag-cykelhjelmen fra Hövding, eller den intelligente cloudløsning til køkkener, Let's Cook, fra Hounö?

På Prevas stand på EOT kan man se nogle af de nyeste produkter, som er blevet udviklet sammen med kunderne. Se blandt andet en intelligent rottefælde, et apparat der sammenkoblet med en smartphone kan hjælpe par med fertilitetsproblemer og en wearable, der ved at måle lysindtaget hos personer, kan bidrage til behandling af vinterdepressioner.

Vi ses på Prevas’ stand på EOT. Tilmeld dig her!