language arrow_drop_down
SE NO EN
Nyhed: 2019-03-18

Prevas udvikler nyt software framework til testsystemer

Når et produkt sendes på markedet, skal det være gennemtestet og af højeste kvalitet. For at mindske omkostningerne og forkorte tiden det tager at udvikle et godt testsystem, har Prevas udviklet et software framework, der kan lette processen betydeligt.

Der stilles stadigt højere krav til kvalitet, funktionalitet og levetid i nye produkter. Hos Prevas opleves et øget fokus fra kunderne på effektive testsystemer, der kan sikre at de produkter, der bliver frigivet til markedet, er gennemtestede og kvalitetssikrede.

For at lette omkostningerne og udviklingstiden for kunderne, har Jouni Karinen, der er Teamleder for Prevas’ testsystemafdeling, og hans team udviklet et software framework, der kan skaleres og tilpasses til nye testsystemer. De har givet det navnet PreCAST, Prevas Configurable Automatic Software for Test. ”Med PreCAST, kan vi tilbyde kunderne et afprøvet fundament for testsystemdesignet, der kan bidrage til at kunden hurtigere og billigere kan få sit produkt på markedet uden at gå på kompromis med kvaliteten”, siger Jouni Karinen. Ud fra kundens specifikation og PreCAST software-framework, kan Prevas let tilpasse et dynamisk testsystem til den enkelte opgave. PreCAST gør det også nemt at kombinere National Instruments’ hardware med tredjepartshardware.

PreCAST software-frameworket er bygget på National Instruments LabVIEW-platform, hvilket gør det muligt at få et modulært design, der består af nøgleelementer, som er fælles for alle test- og måleapplikationer. Med PreCAST software-frameworket kan kunden selv bestemme hvilke funktionaliteter, der skal medtages i den enkelte version.

Rent teknisk omfatter PreCAST moduler som Access Privilege, Configuration Manager, Test Execution, Hardware Abstraction Layer og Error Handler. Systemet er baseret på objektorienteret og Actor-baseret programmering og tilbyder et pre-udviklet Hardware Abstraction Layer (HAL) koncept, modulært og konfigurationsbaseret design, dynamisk og brugerdefineret brugergrænseflade og ikke mindst en effektiv dataindsamling, håndtering og opbevaring.

PreCAST gør det muligt for kunden, at konfigurere og styre forskellige typer af instrument-hardware – også fra andre instrumentfirmaer end National Instruments. Brugeren kan også redigere brugergrænsefladen og afhængigt af hvilket udseende målingen skal have, kan målingen vises eksempelvis som tal eller grafer.

Igennem de seneste 20 år har Prevas arbejdet på mange forskellige opgaver indenfor design af testsystemer, deriblandt design af systemer til overvågning og produktionstest, samt udvikling af testsoftware.

Læs mere om Prevas' kompetencer indenfor testsystemer her.

Links

Prevas' kompetencer indenfor testsystemer

Kontakt os

Henrik Møller

President Prevas A/S

Tel +45 29 49 92 02

E-post

Kontakt os

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel +45 20 99 76 01

E-post