language arrow_drop_down
SE NO EN
Nyhed: 2019-03-06

Prevas stiller skarpt på testsystemer

For enhver virksomhed, er test en meget vigtig proces. Når et produkt sendes på markedet, skal det være gennemtestet og af højeste kvalitet. For at mindske omkostningerne og forkorte tiden det tager at udvikle et godt testsystem, har Prevas udviklet et sæt standard softwarepakker, der kan lette processen betydeligt.

Som udviklingspartner, bidrager Prevas med at løse kundernes tekniske udfordringer og realisere deres produktideer, hvad enten ideerne er en airbag cykelhjelm, en autonom robot til at flytte EUR-paller eller en cloudløsning til digitale ovne. Her ser man hver eneste dag, hvordan nytænkning giver muligheder for udvikling af nye produkter, digitalisering af eksisterende produkter og andre tekniske løsninger, der skaber værdi for os mennesker - som forbruger såvel som i vores profession.

Der stilles dog også stadigt højere krav til kvalitet, funktionalitet og levetid, og hos Prevas opleves et øget fokus fra kunderne på effektive testsystemer, der kan sikre at de produkter, der bliver frigivet til markedet, er gennemtestede og kvalitetssikrede.

Design af testsystemer kan være en udfordring. Jouni Karinen, der er Teamleder for Prevas’ testsystemafdeling og som har lang erfaring fra virksomheder som Microsoft og Nokia, kender alt til kundernes udfordringer og hvordan man løser dem bedst muligt. ”Et optimalt scenarie er, at testsystemet tages med i udviklingsprocessen på linje med selve produktets udvikling, da udviklingen af testsystemet typisk indeholder hardware og software på samme kompleksitetsniveau som selve produktet”, siger Jouni Karinen. ”Når det ikke er tilfældet, så kompenserer vi ved at genbruge tidligere afprøvede løsninger og standard software, der hurtigt kan tilpasses kundens behov”.

For at lette omkostningerne og udviklingstiden for kunderne, har Jouni Karinen og hans team udviklet et sæt standard testsoftware-pakker, der kan skaleres og tilpasses til nye testsystemer. ”Med disse pakker, kan vi tilbyde kunderne et afprøvet fundament for testsystemdesignet, der kan bidrage til at kunden hurtigere og billigere kan få sit produkt på markedet uden at gå på kompromis med kvaliteten”, siger Jouni Karinen. Softwarepakkerne er lavet i et modulært design, der består af centrale elementer som er fælles for de fleste test- og måleapplikationer.

“Med flere nyansættelser det seneste år i Danmark og Sverige kan vi tilbyde vores kunder en endnu bredere viden om testsystemer og tilbyde udvikling af flere forskellige typer af testsystemløsninger”, siger Søren W. Mathiasen, Vice President, Sales & Marketing. ”Vi er stolte af at kunne tilbyde en så omfattende portefølje af løsninger for design af testsystemer. Det er vigtigt for os at kunne hjælpe vores kunder frem til et niveau, hvor de kan stole på at deres produkter er af højeste kvalitet, når de sendes ud på markedet”.

Igennem de seneste 20 år har Prevas arbejdet på mange forskellige opgaver indenfor design af testsystemer, deriblandt design af systemer til overvågning og produktionstest, samt udvikling af testsoftware.

Links

Prevas' kompetencer indenfor testsystemer

Kontakt os

Henrik Møller

President Prevas A/S

Tel +45 29 49 92 02

E-post

Kontakt os

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel +45 20 99 76 01

E-post