sv  no  en  

dk en sv no

Ved du, hvor vigtigt LYS er for dig?

NYHED

2018-01-24

Prevas’ kunde, LYS Technologies, har lanceret verdens første brugervenlige wearable, der måler lyseksponering og med en dertilhørende app, kan holde styr på din døgnrytme for dig.

LYS Technologies, en ny London-baseret design- og teknologivirksomhed, har lanceret den første generation af deres nye lysmålings-wearable og tilhørende app, der bruger lyssensorer og algoritmer, som forlænger fotoreceptorerne i vores øjne, og giver brugerne værdifuld indsigt i og tips omkring deres lysvaner. Med brugbar feedback, real-time lysanalyse og oversigter, leder LYS wearable og app, brugerne til det rigtige lys på det rigtige tidspunkt på dagen. LYS wearable er en møntformet wearable, der er skabt i slankt skandinavisk design.

På kun 9 måneder har Prevas hjulpet LYS Technologies til at tage deres idé gennem rapid prototyping, brugertest og til produktion. Læs mere om projektet og udviklingen i næste udgave af Prevas’ kundemagasin, Tech Trends.

FOR MERE INFORMATION

Prevas A/S

Henrik Møller

Henrik Møller

President Prevas A/S

Tel

+45 29 49 92 02

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind