language arrow_drop_down
SE NO EN
share

Kontakt Prevas

Prevas har eksisteret siden 1985 og er partner til virksomheder inden for udvalgte brancher. Vores passion er at løse tekniske udfordringer for at udvikle intelligens i produkter, intelligent industri og intelligente tjenester. Sammen med vores kunder udnytter vi teknikkens og digitaliseringens fremskridt og omsætter behov og idéer til øget bæredygtighed og konkurrenceevne. Vi har afdelinger i Sverige, Danmark og Norge med ca. 600 medarbejdere i alt. Prevas har været børsnoteret siden 1998.

For os er den tekniske udvikling en vigtig facilitator, som skal tjene samfundet fra alle bæredygtighedsperspektiver. Vores konsulenters arbejde er kendetegnet ved innovation, kreativitet og moderne arbejdsmetoder. I dag leverer vi løsninger, som mange førhen ikke troede var mulige. For at det skal kunne lade sig gøre, fokuserer vi på at fortsætte med at udvikle vores styrker. Vores største styrke og stolthed er vores medarbejderes kompetencer. Vi har en udviklende arbejdsplads, som bygger på kontinuerlig læring og kompetenceudvikling.

Prevas arbejder med områder såsom IoT (Internet of Things), Industri 4.0, BigData, AI/Machine Learning, AR/VR og cyber security, Apps, sensorer, Life Science og Industriel IT & Automation.

Hvad er din tekniske udfordring?

Kom med på holdet!

Kontakt os

Henrik Møller

President Prevas A/S

Tel +45 29 49 92 02

E-post

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • ILIAS Solutions

  ILIAS Solutions bringer køretøjsvedligeholdelse til et nyt niveau

 • Maven Wireless

  Fremtidens trådløse mobildækning

 • Implantica

  Implantica lancerer nyt implantat til bekæmpelse af sure opstød

 • QuickCool

  Bærbart kølesystem skal redde liv

Hvad er din tekniske udfordring?

Kontakt os

Følg os på de sociale medier

Deltag i samtalen