sv  no  en  

dk en sv no
Product manager

IEC 62304 eksperter

Softwareudvikling til Medical Devices følger IEC 62304 og udføres af vores specialister med indgående kendskab til metoder, dokumentation og validering. Når Prevas udvikler Medical device software for vore kunder følger vi IEC 62304-standarden. Vores specialister har et indgående kendskab til metoder, dokumentation og udfordringerne ved udvikling af medical software. Softwareprocessen starter fra fastlæggelse af krav og risici, implementering af kravene i overskuelig og dokumenteret software kode til afsluttende validering af den endelige software, herunder håndtering af SOUP (Software of Unknown Provenance). Og i processen understøttes kundens kvalitetsstyringssystem, så hele udviklingsforløbet og software produktet kan indgå i den endelig certificering af produktet.

Medico Templates
Prevas tilbyder vores kunder en template-pakke for dokumentation af software producter i henhold til IEC 62304. Prevas har udarbejdet en række templates med instruktioner til hvorledes de udfyldes. Template-pakken understøtter kravene defineret i IEC 62304, software for medico produkter. Herved guides og hjælpes kunden igennem de krav der stilles til dokumentation af udviklingen af den software der indgår i kundens medico produkt. Template-pakken kan anvendes af alle kunder, uanset projektets størrelse. 

Kontakt

Nikolaj Hanson

Henrik Møller

President

Tel

+45 2949 9202

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind