language arrow_drop_down
SE NO EN
share

Informationssystem og Manufacturing Intelligence (MI)

IT-baseret system til indsamling, lagring, bearbejdning og spredning af information.

Informationssystem og Manufacturing Intelligence er softwareløsninger, som indsamler og præsenterer produktionsrelaterede data fra mange forskellige kilder, således at beslutningstagerne får tydelige oplysninger om, hvordan virksomheden klarer sig.

Prevas' løsninger gør virksomheder i stand til at visualisere og analysere produktionsaktivernes samlede driftsmæssige ydeevne ved hjælp af en række effektive værktøjer til dataanalyse, rapportering og overvågning. Softwaren indeholder funktioner, som både understøtter simple forespørgsler og mere komplekse analyser og viser produktionstal, omkostninger, oversigter over procesegenskaber, udnyttelse af udstyret, energiforbrug, kvalitet samt andre målinger af kritiske funktioner eller nøgletal (KPI'er).

Prevas har leveret mere end hundrede MI-løsninger på verdensplan, både til store og små virksomheder inden for de fleste brancher. Vi har en portefølje af MI-produkter, som både er udviklet af os selv og af vores teknologipartnere.

Miljø- og energiovervågning

Miljø- og energispørgsmål har fået en central plads på dagsordenen, både politisk og i erhvervslivet. Inden for industrien handler det f.eks. om udslipskvoter og rapportering af kemikalieforbruget.

Prevas' løsninger og produkter til miljøovervågning bidrager til en effektiv ekstern og intern rapportering på grund af pålidelige data og fuld sporbarhed. Dette nedsætter brugen af interne ressourcer, samtidig med at det forbedrer virksomhedens position på markedet og gør kontakten til myndighederne nemmere.

Myndighedsrapportering

Prevas' løsninger og produkter til myndighedsrapportering hjælper virksomheder med at følge forskellige krav fra myndighederne.

Nutidens regelsæt og produktionseffektiviseringer stiller høje krav om at have adgang til de rigtige oplysninger. Med Prevas' løsninger og produkter kan virksomhederne overholde de stigende krav til viden og kontrol samt kravene fra myndighederne og samtidigt opnå effektivitetsgevinster.

Kontakt os

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel +45 20 99 76 01

E-post

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • Lavabrush

  Lavabrush – enkel, men genial penselvasker

 • Sordin

  Innovative høreværn til velfungerende gruppekommunikation

 • JABII

  JABII gør kampsport sjovt og smertefrit

 • Gradientech

  Ultrahurtigt diagnostiksystem kan redde liv og modvirke antibiotikaresistens

Hvad er din tekniske udfordring?

Kontakt os

Følg os på de sociale medier

Deltag i samtalen