language arrow_drop_down
SE NO EN
share

Enterprise Asset Management, EAM

Alle aktiver i en fabrik skal serviceres og vedligeholdes for at fungere optimalt. Med Prevas' vedligeholdelsesløsning EAM er du altid et skridt foran og får mulighed for at skabe mere rentable forretninger og en bæredygtig udvikling.

Vil du have svar på spørgsmål, som er relateret til vedligeholdelse? Prevas kan hjælpe til med at indsamle millioner af måledata fra alle enheder hvert døgn. Teknologi, der overvåger og analyserer anlæggets udstyr. Dermed får du godt overblik over driftsstatus, service og vedligeholdelse, samtidig med at du let og nemt kan se, hvordan det står til med dit anlæg.

Med nøje planlagt og forebyggende vedligeholdelse kan du forbedre tilgængeligheden, øge produktiviteten og mindske vedligeholdelsesomkostningerne. Prevas har skabt en brugervenlig og skalerbar løsning, der muliggør at kunder får et detaljeret overblik over hele deres vedligeholdelsesbehov. Kunden vælger selv, hvilke data der skal indsamles og hvordan de skal vises og styres.

Produkttilbuddet er ofte baseret på programpakken HxGN EAM, som er verdensførende EAM-software fra Hexagon (former Infor).  

Smart vedligeholdelse

Traditionel vedligeholdelse kontra tilstandsbaseret vedligeholdelse handler om at forholde sig anderledes, dvs. skifte fra en reaktiv til en proaktiv indstilling. Digitaliseringen giver adgang til den information du aktuelt har behov for, hverken mere eller mindre. Internet of Things, Big Data Analytics og cloudløsninger muliggør både brugervenlige og skalerbare løsninger for at give et detaljeret overblik over hele vedligeholdelsesbehovet.

Løft vedligeholdelsen ind i den operative virksomhed, flyt fokus fra reaktiv – uvelkommen – vedligeholdelse til en proaktiv og forudsigelig vedligeholdelse. Det er hverken mystisk eller svært, der er masser af gode eksempler, men det gælder om at være bevidst.

Et moderne, webbaseret vedligeholdelsessystem såsom HxGN EAM har den teknik og fleksibilitet, der er nødvendig for at give støtte til de processer og det arbejdsflow, som vores kunder kræver. For at sikre optimal ROI bør det være let og omkostningseffektivt at opdatere og ændre arbejdsflowet og funktionaliteten løbende. Vi kan gøre det uden at ændre produktets kildekode, hvilket resulterer i lavere omkostninger.

Over 80 vedligeholdelsesinstallationer

Prevas er en førende leverandør af vedligeholdelsesløsninger og EAM i Norden og har leveret mange løsninger til en masse forskellige markeder og brancher. Prevas' vedligeholdelsestilbud bygger på branchepraksis og er udviklet i tæt samarbejde med vores 80 nordiske kunder inden for vedligeholdelse. Løsningerne strækker sig fra traditionel arbejdsordrehåndtering til innovative løsninger for tilstandsstyret og prediktiv vedligeholdelse.

Vores løsninger kan implementeres med foruddefinerede konfigurationer baseret på praksis efter branche, hvilket gør at kunden hurtigt kan komme i gang. Løsningerne tillader kundespecifikke konfigurationer, der passer nøjagtigt til kundens behov. En installation af Prevas' HxGN EAM-løsning tager ca. 4-6 uger afhængigt af, hvilket ressourcer kunden selv kan afsætte til arbejdet.

Besparelser på op til 50 procent

Vedligeholdelse er ikke et nødvendigt onde, men en start på en mere effektiv virksomhed, og bør snarere betragtes som en investering end en udgift. Tidligere installationer af Prevas' EAM-løsning viser blandt andet besparelser på op til 50 procent på arbejdsomkostninger relateret til vedligeholdelse, samtidig med at maskinernes tilgængelighed stiger med op til 10 procent.

Asset og facility management

Styring og måling af anlægsaktivernes ydeevne omfatter mange aspekter inden for forskellige tidsrammer. Et aspekt er at følge op på anlægsinvesteringen for at identificere nødvendige handlinger på produktionslinjeniveau/anlægsniveau. Et andet er at udpege de anlægsaktiver, komponenter og leverandører, som underpræsterer, og gøre noget ved det. Et tredje aspekt er at overvåge energiforbruget og sende advarsler og foretage kontroller, inden der opstår tab og nedbrud. At opdage et øget energiforbrug er en effektiv form for prædiktiv vedligeholdelse, eftersom energiforbruget er en tidlig advarsel om, at der er problemer med anlægget eller behov for vedligeholdelse. En elementær, men vigtig proces er at følge op på budgetter og analysere afvigelser.

Prevas har udviklet standarder for bedste praksis, løsninger og rapporter, som kan tilpasses til det specifikke behov og systemmiljø. For os handler det ikke bare om at lave en rapport eller udløse en alarm, som en eller anden muligvis reagerer på. Vi udløser alarmen og viser oplysningerne og genererer en arbejdsordre, som tildeles den ansvarlige, hvorefter vi sørger for, at hændelsen rapporteres tilbage til systemet og tilføjes til anlægsaktivets historik. At finde ud af, hvad der virkelig er vigtigt og reagere på oplysningerne – det er det, der gør en forskel. Denne løsning kaldes advarselsstyring.

En partner for fremtiden

We offer efficient, customized solutions for your industry and establish long-term customer relationships. Prevas is

HxGN EAM Channel partner

Hexagon Channel Partner, HxGN EAM

IFS partner (Field Service Management, FSM)
Certified Microsoft Solutions partner
Oracle Gold partner

MORE INFORMATION

Kontakt os

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel +45 20 99 76 01

E-post

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • ILIAS Solutions

  ILIAS Solutions bringer køretøjsvedligeholdelse til et nyt niveau

 • Göteborgs Spårvägar

  Göteborgs Spårvägar digitaliserer vedligeholdsarbejdet

 • Löfbergs kafferisteri

  Cloudbaserede vedligeholdssystem

 • Cermaq AS

  Det avancerede og alligevel enkle system bag din laksemiddag

Hvad er din tekniske udfordring?

Kontakt os

Følg os på de sociale medier

Deltag i samtalen