language arrow_drop_down
SE NO EN

PCB-design – højhastighed

I dag skal elektronisk udstyr kunne klare høje hastigheder, hvilket betyder, at den fysiske udformning (printkort, pakke, tilslutninger osv.) bidrager til kredsløbenes funktion i lige så høj grad som de elektriske konstruktionskomponenter. 

De stadig højere stigetider i moderne, integrerede kredsløb forårsager uønskede effekter ved høj hastighed, også på printkort som arbejder med lav frekvens. Eftersom driverkredsløb skifter hurtigere og hurtigere, er der risiko for signalforringelse som f.eks. problemer med oversving, afbrydelser, krydstale og opdateringer.

Alt dette samt emission og immunitet er nogle af de faktorer, der skal tages hensyn til i forbindelse med konstruktionsarbejdet, hvis man skal undgå problemer med eksempelvis signalintegritet (SI) og elektromagnetisk kompatibilitet (EMC).

De elektriske egenskaber påvirkes direkte af egenskaberne på printkort- og systemniveau, såsom PCB-materiale, størrelse og placering, placering af komponenter, fra- og forbikobling, routing-topologi, signalleder-terminering, konfiguration af bundkort og datterkort, tilslutninger, jording osv.

Prevas har erfaring med PCB-design og har udført mange højhastighedsprojekter. Vi har indgående viden om konstruktionskrav og -forudsætninger. For at lave et godt, driftssikkert og hurtigt printkort er det ofte nødvendigt at anvende et avanceret simuleringsværktøj som f.eks. Hyperlynx. Prevas kan hjælpe og vejlede kunderne gennem konstruktionsprocessen og udføre de nødvendige simuleringer.

Giv os gerne flere udfordringer

Siden starten i 1985 har vi løst titusindvis af udfordringer sammen med vores kunder – inden for de fleste brancher.

Læs mere om hvad vi gør

Læs mere om muligheder, vi har set og realiseret

Kontakt os

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel +45 20 99 76 01

E-post

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • Lavabrush

  Lavabrush – enkel, men genial penselvasker

 • Sordin

  Innovative høreværn til velfungerende gruppekommunikation

 • JABII

  JABII gør kampsport sjovt og smertefrit

 • Gradientech

  Ultrahurtigt diagnostiksystem kan redde liv og modvirke antibiotikaresistens

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Vi vil gerne have dig med på holdet!

Job hos Prevas