language arrow_drop_down
SE NO EN

Projektledelse, Medical Devices

Prevas har projektlederkonsulenter, der er specialiserede i at projektlede udvikling af medical devices og som tager højde for tilhørende dokumentation i henhold til regulatoriske krav.

Projektledelse af medical device-udviklingsprojekter stiller store krav til overblik og som stiller krav til at dokumentationen af produktet er fyldestgørende, så en certificering kan gennemføres tilfredsstillende. Her har Prevas' projektlederkonsulenter lang erfaring fra tidligere og igangværende Medico-projekter. Erfaringen hjælper projektlederkonsulenterne til at træffe de valg der passer bedst til det givne projekt og den organisation hos kunden der skal have projektet gennemført - og som understøtter kundens kvalitetsstyringssystem. 

Medico Templates
For at lette godkendelsesprocessen for kunderne, både finansielt og planlægningsmæssigt, tilbyder Prevas en række Medico Template-pakker, der kan understøtte, at medicinsk udstyr smidigt kan klargøres og godkendes til lancering. Med disse templates har kunden et gennemtestet og afprøvet udgangspunkt. De er lavet til at kunne tilpasses kundens valgte kvalitetssystem, og til at dække for eksempel dokumentation af medicinsk software efter IEC 62304 standarden. En anden template-pakke understøtter opstarten og initialiseringen af et medico projekt, dækkende både software-, elektronik- og mekanikdesign - dvs. det optimale udgangspunkt for udvikling og godkendelse af medicinsk teknologi.

Medico Template-pakkerne supporterer kravene foreskrevet i standarderne ISO 13485, ISO 14971, IEC 62304, IEC 62366-1, IEC 60601-1 og IEC 61010-1, samt dokumentationskravene beskrevet i IVDD/IVDR og MDD/MDR.

Kontakt os

Henrik Møller

President Prevas A/S

Tel +45 29 49 92 02

E-post

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • Gradientech

  Ultrahurtigt diagnostiksystem kan redde liv og modvirke antibiotikaresistens

 • 4Life Solutions

  Rent drikkevand på fire timer

 • Realheart

  Realheart TAH – et "rigtigt" kunstigt hjerte

 • Sentispec

  Dansk succes: Fuldautomatisk feberscreener klar på rekordtid

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Vi vil gerne have dig med på holdet!

Job hos Prevas