language arrow_drop_down
SE NO EN

Robotløsninger

Totalleverandør inden for robotbaserede automationsløsninger.

At effektivisere og automatisere sin produktion er nogle af de vigtigste tiltag en virksomhedsledelse kan tage for at møde udfordringerne på dagens konkurrencebetonede marked.

KOMPLET LINJE
Prevas har betydelig applikations-knowhow og er førende inden for elektronik, software og maskinteknik samt robotprogrammering – derfor kan vi styrke vores kunders konkurrenceevne og konstruere komplette robotbaserede produktionsenheder. Disse integrerer både vores egne produkter og produkter fra andre producenter, og projekterne ledes altid af vores erfarne konsulenter. Vi påtager os desuden mindre opgaver, f.eks. underprojekter inden for maskinteknik, design, programmering og software, og vi kan hjælpe med modifikation af mindre eksisterende anlæg.

EN PARTNER, SOM HAR STYR PÅ DET HELE
I de senere år har vi fokuseret på levering af programmering og overordnede styresystemer. Nu kan vi også levere hardwaren – dvs. en robot og en komplet installation med optagningsudstyr og periferienheder – ligesom vi kan udvikle konceptet og teknikken til et skræddersyet anlæg. Vores kunder værdsætter dette, fordi Prevas håndterer alle leverancer og montageopgaver, helt i overensstemmelse med kravsspecifikationerne for den endelige robot. Og endelig samler vi det hele hos slutkunden. Når vi er færdige, har kunden en helt ny automationscelle, klar til brug.

EXAMPLE OF CUSTOMERS
ABB, Sandvik, Scania, Tetra Pak og Volvo.

Kontakt os

Peter Karlsson

Manager Automation, Prevas

Tel +46 70 399 00 01

E-post

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • Robotize

  Logistikløsning til intelligente fabrikker

 • Carlsberg

  Ramlösa tager højde for øget produktion

 • GKN Driveline

  Kollaborativ robot i serieproduktion

 • Sandvik Mining

  SANDVIK MINING SATSER PÅ AUTOMATISERING

Hvad er din tekniske udfordring?

Kontakt os

Følg os på de sociale medier

Deltag i samtalen