Du kan godt lide at tage fat og få snavsede hænder, men du har ikke lige så stor tålmodighed, når det gælder testprocedurer og analyser.

Nej, en hurtig brainstorming stående ved tegnebrættet er tilstrækkeligt, inden du smøger ærmerne op og tager fat på relæer og ledninger. "Man kommer ingen vegne, hvis ikke man prøver" er dit motto. Du burde kigge nærmere på vores ledige stillinger inden for elektronik og meka(tro)nik. Nu! Du vil finde vores ledige stillinger via linket nedenfor. Hvis vi ikke har en stilling, som passer til dig, kan du sende en uopfordret ansøgning.

Du kan godt lide at løse problemer og foretrækker at arbejde i fred og ro.

Når du får en opgave, begynder du gerne med at kortlægge tænkelige svarscenarier for dig selv, inden du fremlægger analysen for andre. Eller som du plejer at sige: "Den, der mislykkes med at forberede sig, forbereder sig på at mislykkes." Brug lidt tid på at overveje vores ledige stillinger inden for industriel it og software. Du vil finde vores ledige stillinger via linket nedenfor. Hvis vi ikke har en stilling, som passer til dig, kan du sende en uopfordret ansøgning.

Du er en rigtig "doer"! Du har et hurtigt blik for, hvad der skal gøres, og er ofte også den, der får det gjort.

Du danner dig nemt et overblik over forskellige situationer, er god til at se sammenhænge og hader i den grad ressourcespild. Du lever efter devisen: "Orden er at vide, hvor man helt sikkert ikke behøver at lede", og du bør klart kigge på vores ledige stillinger inden for kvalitet, support og testsystemer. Du vil finde vores ledige stillinger via linket nedenfor. Hvis vi ikke har en stilling, som passer til dig, kan du sende en uopfordret ansøgning. Gør det nu!

Du foretrækker mennesker frem for ting og de store penselstrøg frem for de små detaljer.

Du trives godt med at arbejde i team, men vil allerhelst lede dem. Du er rigtig god til at læse folk og få dem til at købe dine idéer, men det betyder ikke, at du ikke lytter til andres. Du (og Aristoteles) kan godt lide ordsproget: "Hvis man ikke er god til at følge, kan man ikke blive en god leder". Tag teten, og kig nærmere på vores ledige stillinger inden for salg, ledelse og projektledelse. Du vil finde vores ledige stillinger via linket nedenfor. Hvis vi ikke har en stilling, som passer til dig, kan du sende en uopfordret ansøgning.