sv  no  en  

dk en sv no

Prevas søger webudvikler med flair for embedded udvikling

Vi oplever stor vækst i vores IoT projekter og derfor søger vi en kompetent webudvikler med embedded flair til vores afdeling i Aarhus.


Vi søger en webudvikler til vores ”RTOS & Embedded applications” team

Du vil komme til at arbejde med kolleger fra din egen faggruppe, men også med kolleger i andre faggrupper (Industrial Linux, HW, Test & Measurement og mekanik), så det er vigtigt at du kan lide at arbejde tværfagligt. Du vil primært komme til at arbejde med udvikling af løsninger der interagerer med embeddede devices, både på kundeprojekter, men også i vore egne koncepter. Der vil desuden være mulighed for at blive udstationeret hos kunder i kortere eller længere perioder.


Den ideelle kandidat er selvkørende, motiveret af faglige udfordringer, struktureret i sin tilgang til udviklingsopgaver og har kompetencer på følgende områder:

 • Responsive webdesign (HTML, CSS, JS, etc)
 • Bredt funderet i diverse frontend-teknologier (Angular, REACT .js, etc)
 • App. udvikling (IOS, Android)
 • Backend udvikling (PHP, Perl, Python)


Kendskab til følgende vil yderligere være en fordel:

 • Generelle programmeringskompetencer i C, C++, Java og shell scripting.
 • IoT platforme (MS Azure, IBM Watson, etc.)
 • Databaser (MySQL, SQL, etc), eventuelt erfaring med NoSQL-databaser.
 • Kendskab til Linux/GNU
 • Continuous Integration
 • Security
 • Agile udviklingsprocesser
 • Unit og integrationstest


Om Prevas i Aarhus

Hos Prevas er vi embeddede i vores DNA og vi har fokus på at være de bedste til at levere embedded-produktudvikling til vores kunder. Vi arbejder oftest meget tæt sammen med vores kunder og det er derfor almindeligt at man som Prevas-medarbejder kommer i tæt kontakt med mange forskellige kunders udviklingsafdelinger, enten som projektmedlem på vores kontor i Aarhus eller som udstationeret i kundens udviklingsteam.

Vi har en uformel virksomhedskultur med stor mulighed for indflydelse og gode muligheder for personlig- og kompetenceudvikling inden for nogle af branchens mest spændende og udfordrende udviklingsprojekter. Vi tror på at et afbalanceret forhold imellem arbejdsliv og privatliv er en præmis for effektivitet og kreativitet på kontoret. I vores afdeling i Aarhus er vi ca. 35 medarbejdere, der arbejder med udvikling og vi har et godt socialt fællesskab.

Er det dig vi leder efter, og vil du være med til at udbygge vores position som Nordens mest innovative udviklingshus, så send din ansøgning og CV via e-mail til job@prevas.dk med ”WEB ARH1701” i emnefeltet. Vi indkalder løbende til samtaler. Vil du vide mere, så kontakt Engineering Manager, Mikkel Ingstrup i Aarhus på tlf.: +45 40216103. Du kan også læse mere om Prevas på www.prevas.dk eller følg os på de sociale medier, @prevasdenmark.


Se filmen om hvordan det er at arbejde hos Prevas

Kontakt

Mikkel Ingstrup

Mikkel Ingstrup

Engineering Manager - Aarhus

Tel

+45 40 21 61 03

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Produkt log ind