sv  no  en  

dk en sv no

Filtrera:

Testsystem, Electroengine referenceprojekt

Revolutionerende batteriteknik

Kunde:

Electroengine

Spidskompetence indenfor elektronik og indlejrede systemer.

Opgave: Testsystem.

Electroengine er et selskab i Uppsala som har givet Prevas privilegiet og muligheden for at være med i udviklingen af både en elbil og en elbåd.

Electroengine har udviklet et komplet system til eldrift, som enkelt kan installeres i de fleste biler som i dag drives med forbrændingsmotor, både fabriksknye og i næste omgang også brugte. Systemet har en helt ny måde at styre og kontrollere bilens batterier på, noget som øger energiproduktionen og levetiden for batteriet betragtelig.

Prevas har bidraget med sin spidskompetence indenfor elektronik og indbyggede systemer. Et fortsat godt samarbejde mellem selskabene har resulteret i verdens første eldrevne båd. Nimbus Boat er først ude på det kommercielle marked med sin Nimbus 27 fod, med en marchfart på ca 20 knop og 50 svenske kr for en full tank.

– Jeg er meget tilfreds med vores samarbejde med Prevas. De har tilført kompetence og innovasionskraft, og har været responsive i vores udvikling af en bærekraftig køretøjsløsning baseret på elkraft, siger Thomas Bergfjord, CEO Electroengine AB.

Ønsker du at få mere at vide om dette projekt eller finde ud af, hvad Prevas kan gøre for dig, skal du kontakte:

KONTAKT OS

Johan Bergsten, e-mail

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Produkt log ind