sv  no  en  

Med endnu et opkøb sætter Prevas sig solidt på det danske marked

for indlejret software og elektronikudvikling

Prevas A/S har underskrevet et Letter of Intent om opkøb af Kasmatic Innovation A/S. Med opkøbet følger en attraktiv kundeportefølje samt tætte relationer til DTU. Opkøbet sker blot halvandet år efter, at Prevas kom ind på det danske marked via opkøb af Glaze A/S og senest IO Technologies A/S.
 
Efter opkøbet af Kasmatic Innovation runder det danske datterselskab Prevas A/S 70 medarbejdere og en omsætning på 60-70 millioner kroner. Dermed fortsætter den svenske IT-koncern Prevas sit indtog på det danske marked og befæster sin position som den førende leverandør af indlejrede systemer.
 
Siden etableringen i Danmark i 2006 er det gået stærkt for Prevas i Danmark, og med opkøbet af Kasmatic Innovation tilføres det danske datterselskab yderligere muskler. Udover en attraktiv kundeportefølje og eftertragtede spidskompetencer, får Prevas A/S nemlig adgang til tætte samarbejdsrelationer med DTU. Kasmatic Innovation, som udvikler kundetilpasset elektronik og software, er bosat på Scion DTU og fungerer som katalysator for overførsel af nye teknologier fra forskningsverdenen til virksomhedens kunder.

Med opkøbet følger således også adgang til det netværk på mere end 20 medarbejdere fra DTU, som regelmæssigt samarbejder med Kasmatic Innovation om de seneste nye teknologier.

- Den tætte tilknytning til forskningsmiljøet giver os adgang til yderligere kompetencer og ressourcer, og det vil helt sikkert styrke vores positive udvikling. Samspillet mellem forskning og anvendt teknologi er utrolig vigtig. Nærheden til forskningsmiljøet er en garanti for, at vi kan levere innovative løsninger, som er baseret på de nyeste udviklingstendenser. Vi samarbejder i forvejen med en række universiteter, og via Kasmatic Innovation bliver disse relationer yderligere styrket, sigerMichael Carl , administrerende direktør i Prevas A/S.
 
- Udover de forretningsmæssige fordele, opkøbet skaber, er der en fin synergi mellem Kasmatic Innovation og Prevas. Det gælder både på det virksomhedskulturelle område, og i vores fokus på kunder, kvalitet og rettidighed, tilføjer Michael Carl.
 
Prevas beholder Kasmatic Innovations kontorer på Scion DTU, dels for at bibeholde nærheden til universitetsmiljøet og dermed have adgang til de dygtigste ingeniører, dels for at have en lokation nord for København. Prevas vil således fremover være repræsenteret i Sydhavnen, hvor det danske hovedkontor ligger, på Scion DTU i Lyngby og i Århus.

På kundesiden betyder opkøbet, at Prevas A/S kan udvide sin kundeportefølje med virksomheder som Ambu, Cappit, Geopal System, Hærens Materiel Kommando og Laerdal.
 
- Kasmatic Innvation har siden 1997 haft stor fremgang på det danske marked, hvilket er opnået gennem vores specialisering inden for universitets- og forskningsmiljøet. Via samarbejdet med Prevas får vi nu adgang til et endnu større marked, og jeg har store forventninger til det udbytte begge vores virksomheder kan høste af at blive samlet, sigerAllan Berg , som er administrerende direktør i Kasmatic Innovation A/S.

For yderligere oplysninger kontakt venligst Prevas: info@prevas.dk 

Om Prevas A/S
Prevas A/S er opstået på baggrunden af en fusion mellem Glaze A/S og IO Technologies A/S. Prevas er en kvalitetsbevidst IT-virksomhed, der tilbyder udvikling af produkter og industrisystemer. Kendetegnet for Prevas´ løsninger er innovation, kvalitetssikring og leveringssikkerhed. Prevas-koncernen er noteret på Stockholmsbørsen og har 470 medarbejdere.
 
Om Kasmatic Innovation A/S
Kasmatic Innovation A/S beskæftiger sig med produktudvikling af indlejrede systemer til industrien. Kasmatic Innovation benytter et mangeårigt netværk i forskningsverdenen i produktudviklingen, og har derigennem stor ekspertise inden for kommercialisering af teknologiske produkter. Kasmatic Innovation beskæftiger 8 faste medarbejdere samt en lang række timelønnede udviklere i forskerparken Scion DTU. Yderligere information kan findes på www.kasmatic.dk

Kontakt Prevas A/S for mere information:

Produkt log ind
Prevas

Med spidskompetence inden
for indlejrede systemer og
industriel IT bidrager Prevas
med innovative løsninger,
der skaber vækst

info@prevas.dk

Kundeservice