sv  no  en  

dk en sv no

PCB Layout

Et godt PCB Layout er vigtigt, hvis et produkudviklingsprojekt skal blive en success. Prevas' PCB layout specialister har kompeencer indenfor hele projektprocessen, deriblandt implementation, systemarkitektur, test, specifikation og dokumentation. Alt dette, med fokus på kundens behov.

I et godt hardwaredesign, er det ikke kun vigtigt med en høj teknisk kompetence, men også at man kan eksekvere projekter hurtigt og frejlfrit. Her har Prevas lang erfaring med PCB Layout fra mange projekter.

Prevas´ solide erfaring med hardwaredesign og prototypetests, er blot noget af forklaringen på, hvorfor vi leverer sikkert hver gang. Vores medarbejdere er dedikerede og har kritisk sans. Vi udvikler konstant vores omfattende komponentbibliotek og vores fleksible processer sikrer, at kunden kan komme med alt fra skitser til layout klart diagram og vi kommer stadig i mål.

Stor bredde

Prevas PCB layout team har mange års erfaring med design der inkluderer:

  • Switchmode power supply med hensyn til returstrømmen - med små footprint.
  • AD/DA-konvertere, kompleks analog to digital forsyningssplit-layer.
  • EMC korrekte design
  • Signal intrigritetsanalyse, crosstalk, afkobling og impedans-kontrollerede signaler.
  • Via-teknologier som Plug Microvia i Path, Emdedded-via, og Stack-via design.
  • Differentielt impedance-matchning og high speed design.
  • 3D PDF project output, og ODB++ produktions format.

Stærke værktøjer og stor komponent base

Prevas udfører PCB layout i Orcad Allegro og Altium. Vi har optimalt udstyr og den fornødne viden til at integrere kundens design i vores IPC Footprint database med mere end 10.000 prædefinerede komponenter. Vi udfører enkel- til multilayer med stor komponenttæthed. Prevas laver PCB layout design med embedded flex i FR4 eller wire bonding og andre speciale teknologier.

Yderligere oplysninger - læs mere her: Print LayoutPDF

Ønskes yderligere information: info@prevas.dk
  

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Produkt log ind