sv  no  en  

dk en sv no

Er du erfaren maskiningeniør?

Brænder du for konstruktion og apparatudvikling?

Profil

Du skal trives godt med udfordringer og du skal være i stand til at omsætte gode idéer til innovative og stabile løsninger for mange forskellige typer kunder. Det vil være helt fantastisk hvis du har erfaring med et eller flere af nedenstående områder.

  • Apparatudvikling
  • Elektronik / Mekanik
  • Stationære og håndholdte terminaler
  • Plast, Aluminium, Stål
  • Standsning, Bukning og Ekstrudering
  • CE mærkning /RoHS 2/EMC
  • Dokumentation


Hvor

Prevas Aarhus råder i dag over 900m2 projekt-, og udviklingskontorer og sammen med 40 dygtige kollegaer bliver det din opgave at støtte op om eksisterende og nye mekaniske udviklingsprojekter, både her på kontoret og ude hos vores kunder. Der er tit tale om længerevarende projekter hos vores kunder og du vil derfor medvirke i de pågældende teams som specialist på dit felt.


Prevas

I dag er vi mere end 650 kompetente Ingeniører og udviklere på vores projektkontorer i Danmark, Sverige, Norge og Indien. Vores kunder er både små og store industrivirksomheder og de er ofte førende indenfor netop deres område.


Lyder Prevas som en arbejdsplads for dig?

Er det dig vi leder efter, og vil du være med til at udbygge vores position som Nordens mest innovative udviklingshus, så send din ansøgning og CV via e-mail til job@prevas.dk med teksten ’Mekanik 2016’ i emnefeltet. Du er også meget velkommen til at give Business Development Manager, Peter Just et kald på telefon +45 27615700 og få mere at vide om jobbet.


Kontakt

Søren W. Mathiasen

Peter Just

Business Development Manager - Mechanical Engineering

Tel

+45 27 61 57 00

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Produkt log ind