sv  no  en  

dk en sv no

Er du erfaren maskiningeniør?

Brænder du for maskiner og produktionsudstyr?

Profil

Du skal trives godt med udfordringer og du skal være i stand til at omsætte gode idéer til innovative og stabile løsninger for mange forskellige typer kunder. Det er vigtigt at du tager ansvar og er selvkørende både her på kontoret i Aarhus og ude hos vores kunder. Det vil være helt fantastisk, hvis du er vant til at arbejde med enten NX, SolidWorks eller Inventor og har erfaring med et eller flere af nedenstående områder.

  • 2D & 3D Konstruktion
  • Beregninger
  • Industriel produktion
  • Produktionsudstyr
  • Maskinbygning
  • Dokumentation
  • Idé-, og konceptudvikling

Hvor

Prevas Aarhus råder i dag over 900m2 projekt-, og udviklingskontorer og sammen med 40 dygtige kollegaer bliver det din opgave at støtte op om eksisterende og nye udviklingsprojekter, både her på kontoret og ude hos vores kunder.

Prevas

I dag er vi mere end 650 kompetente Ingeniører og udviklere på vores projektkontorer i Danmark, Sverige, Norge og Indien. Vores kunder er både små og store industrivirksomheder og de er ofte førende indenfor netop deres område. Der er tit tale om længerevarende projekter hos vores kunder og du vil derfor medvirke i de pågældende teams som specialist på dit felt.

Lyder Prevas som en arbejdsplads for dig?

Er det dig vi leder efter, og vil du være med til at udbygge vores position som Nordens mest innovative udviklingshus, så send din ansøgning og CV via e-mail til job@prevas.dk med teksten ’Mekanik 2016’ i emnefeltet. Du er også meget velkommen til at give Business Development Manager, Peter Just et kald på telefon +45 2761 5700 og få mere at vide om jobbet.


Kontakt

Søren W. Mathiasen

Peter Just

Business Development Manager - Mechanical Engineering

Tel

+45 27 61 57 00

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Produkt log ind